Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Barcelona

Superbet

Marți, la Milano, se dispută capul de afiș al zilei din UEFA Champions League! Inter primește vizita Barcelonei, într-un duel vital pentru lupta la locul secund, într-o grupă unde Bayern pare că a luat o opțiune serioasă pentru a ocupa prima poziție.

Inter și Barcelona au pierdut duelurile directe cu Bayern, iar acum se înfruntă în două jocuri consecutive care pot decide cine continuă în Liga Campionilor și cine ia drumul Europa League.

cota2.ro

Agențiile de pariuri au înclinat balanța către Barcelona lui Xavi, cu cote la victorie care se învârt în jurul la 1,80 pentru catalani, în timp ce succesul italienilor pare ceva mai puțin probabil în viziunea specialiștilor, cu cote în jurul valorii de 4,50.

Desigur că duelul va fi unul tare, deschis spre orice rezultat final, dar poate că mai indicat ar fi aici să alegem zona de goluri pentru a acoperi cu șanse mai mari pariul COMBO propus azi.

Inter a pierdut, acasă, derby-ul cu AS Roma, scor 1-2, asta după ce a avut 1-0, și confirmă faptul că apărarea lui Simone Inzaghi e extrem de fragilă în acest debut de sezon. În fața Barcelonei, cu Lewandowski în mare formă, e greu de crezut că Inter poate scăpa fără gol marcat.

Totuși, interiștii au și ei motivele lor de încredere. De exemplu, Barcelona vine cu mari probleme în zona defensivă, acolo unde Bellerin, Araujo și, mai nou, Kounde sunt toți accidentați. Depay și De Jong nu sunt nici ei deplasați la Milano, așa că Xavi va trebui să improvizeze în zona defensivă, dar va vedea diminuate și soluțiile din atac.

La capitolul absențe nici atacul Interului nu e chiar în regulă. Lukaku e indisponibil, în timp ce Lautaro Martinez are ceva probleme musculare și ar putea rata și el super-confruntarea cu Barcelona.

  • 3 dintre ultimele 4 dueluri directe au venit la pachet cu GG-uri, goluri marcate în ambele porți;
  • Ultimele 2 meciuri din Liga Campionilor, în sezonul 2019-2020, s-au închis cu victoria dublă a Barcelonei: de fiecare dată cu 2-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Barcelona
Pronostic:
Peste 2,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro