Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.99

BETANO

Ajax Amsterdam - SSC Napoli

In Grupa A din UEFA Champion League se joaca in aceasta seara, confruntarea din Ajax si Napoli, doua echipe cu un ”apetit” ofensiv excelent. Ajax a marcat de 5 ori in primele doua etape, insa a reusit sa acumuleze doar 3 puncte. Acestia i-au surclasat pe cei de la Rangers in prim etapa, invingandu-i cu un sec 4-0. A venit insa infrangerea cu Liverpool, dupa un gol incasat pe final, iar forma olandezilor a scazut si in campionat unde in ultimele 2 etape au reusti sa acumuleze un singur punct. Napoli are 7 goluri marcate si maximum de puncte in primele doua etape, iar in ultimele 6 meciuri disputate in toate competitiile are victorii pe linie. De la un astfel de meci nu ma pot astepta decat la multe reusite, mai ales ca vorbim de doua echipe care joaca foarte bine faza ofensiva.

cota2.ro

Inter Milano - FC Barcelona

In Grupa C din UEFA Champions League, Inter si Barcelona dau lupta pentru pozitia secunda. Bayern s-a impus in meciurile contra acestora, iar dubla cu Viktoria Plzen pare extrem de facila. Inter vine dupa doua infrangeri in Serie A: 1-3 cu Udinese si 1-2 cu AS Roma. De partea cealalta, Barcelona, inafara de infrangerea cu Bayern din Champions League, are victorii pe linie in celelalte 6 meciuri, in 5 dintre ele marcand de minim 3 ori. Meciurile directe dintre cele doua au avut mereu reusite. In ultimele 3, ambele echipe au marcat, iar in 6 din ultimele 7 s-au marcat minim doua goluri. Imi e greu sa cred ca in aceasta seara, partida se va incheia cu maxim un gol marcat. Anticipez un meci cu goluri in ambele porti, chiar daca Inzaghi are probleme cu efectivul in ofensiva.

Bristol City - Coventry

Pentru ultima selectie de pe biletul in cota 2 am poposit in liga secunda din Anglia, mai exact in Championship, unde Bristol City, echipa aflata la mijlocul clasamentului, primeste vizita ”lnternei rosii”, Coventry. Bristol are cel mai bun atac din campionat, la egalitate cu liderul Sheffield Utd, fiecare cu cate 20 de reusite dupa 11 etape. De partea cealalta, Coventry are doar 8 etape disputate, insa la capitolul ”goluri primite in deplasare”, ocupa locul secund. Acestia au o medie de 2 goluri primite/meci in jocurile pe teren strain, iar in fata unei ofensive ca a celor de la Bristol, imi e greu sa cred ca scapa fara gol. In ultimele 5 dueluri directe a fost festival de goluri, avand goluri in ambele porti si modificari ale tabelei de cel putin 3 ori. Cred ca echipa gazda va reusi sa puncteze si sa acumuleze cel putin un punct in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ajax Amsterdam vs SSC Napoli
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.34
Inter Milano vs FC Barcelona
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.21
Bristol City vs Coventry
Pronostic:
Bristol City inscrie minim un gol
Cota
1.23
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro