Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.31

BETANO

Inter Milano și FC Barcelona se întâlnesc de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei C din Liga Campionilor. În competiția internă, Inter are cel mai slab start de sezon din ultimul deceniu, iar postul lui Simone Inzaghi este tot mai nesigur. Nerazzurri au arătat o fragilitate defensivă de speriat, 14 goluri încasate în 8 runde din Serie A. Salvarea poate veni din Liga Campionilor, acolo unde milanezii par să dea o luptă cu Barcelona pentru poziția secundă. Ambele au câte 3 puncte, victorii cu Plzen și înfrângeri contra lui Bayern. 

Dacă în Champions League cele două adversare de astăzi sunt pe picior de egalitate, în competițiile interne lucrurile stau total diferit. Barcelona are un start extraordinar în La Liga. E lider, cu 19 puncte din 21 posibile și are un golaveraj 19-1. Asta pentru că Xavi reușește să îl pună în valoare pe Robert Lewandowski. Vârful adus de la Bayern are deja 9 goluri în campionat.

cota2.ro

• Lewandowski a marcat 3 goluri și în actuala ediție a Ligii Campionilor, în victoria 5-1 cu Plzen 

• ultimele două meciuri jucate de Inter au fost GG: 1-3 cu Udinese și 1-2 cu AS Roma

• Inter este cea mai ofertantă formație în acest sezon de Serie A. Media de goluri în meciurile ei este de 3.4/partidă

• 19.28 ocazii de gol/meci și-a creat Barcelona în acest sezon de La Liga, cea mai ridicată medie din competiție.

Cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.36.

--------------------------

Eintracht Frankfurt și Tottenham se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei D din Liga Campionilor. 

Eintracht a obținut biletul pentru grupele Ligii datorită triumfului din ediția trecută de Europa League. Austriacul Oliver Glasner a rămas antrenor și a primit câteva transferuri intersante, în special în ofensivă, precum vârful Kolo Muani (Nantes), extrema Jens Hauge (AC Milan) sau mijlocașul ofensiv Mario Gotze (PSV). După un start modest în Bundesliga, jocul a început să capete contur. Trupa din Frankfurt a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri și a urcat pe locul 6. În Ligă, nemții au 3 puncte, victorie în deplasare cu Marseille și eșec acasă contra lui Sporting. 

Tottenham vine după cel mai dureros eșec posibil pentru fani, în derby-ul Nordului Londrei, 1-3 contra lui Arsenal. Antonio Contre trebuie să compenseze cu un triumf în Champions League, acolo unde ocupă provizoriu locul secund al grupei, cu 3 puncte, victorie cu Marsille și eșec la Lisabona, cu Sporting. Managerul italian are la dispoziție aproape toate starurile. Contează în special că „gemenii golului” Harry Kane și Heung-Min Son vor fi pe gazon. 

• Kane are încă un sezon excelent. Ocupă locul secund în clasamentul golgeterilor din Premier League, după Haaland, cu 7 goluri marcate în 8 meciuri

• 16 goluri a înscris Eintracht în primele 8 etape din Bundesliga. Meciurile lor au oferit o medie deosebită, 3.6 reușite/partidă

• meciurile lui Tottenham din Premier League oferă o medie identică, 3.6 goluri/partidă. Spurs a punctat de 19 ori în 8 etape

• Tottenham a încasat 7 goluri în ultimele 3 meciuri: 1-3 cu Arsenal, 6-2 cu Leicester și 0-2 cu Sporting.

Cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.47.

------------------------

Liverpool și Rangers se înfruntă de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei A din Liga Campionilor. 

Jurgen Klopp încă nu a găsit soluția pentru a o scoate pe Liverpool din criză. „Cormoranii” au făcut încă un meci hilar din punct de vedere defensiv în week-end, 3-3 acasă contra lui Brighton, și au căzut pe locul 9 în Premier League, cu 10 puncte strânse în 7 meciuri. Și în Ligă debutaseră dezastruos, un eșec 1-4 la Napoli. Și-au salvat onoarea runda trecută, o victorie cu 2-1 contra lui Ajax. A fost însă un meci în care elevii lui Klopp au arătat ce pot, nu mai puțin de 24 de ocazii de gol create, 10 șuturi pe poartă și 10 cornere. 

Rangers vine pe Anfield cu un lot decimat. Sands e suspendat, iar Ianis Hagi, Helander, Lawrence și Ofoborh sunt în continuare accidentați. Vicecampioana Scoției a pierdut ambele meciuri disputate în grupă, 0-4 cu Ajax și 0-3 cu Napoli. În campionat situația e mai roz, locul secund, la două puncte în spatele liderului Celtic.

• 18 goluri a înscris Liverpool în primele 7 etape din Premier League

• 19 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest sezon de Premier League, cea mai ridicată medie din competiție, peste fruntașele Arsenal și Manchester City

• 20 de goluri a marcat Rangers în primele 8 etape din Scoția

• în ultimele 3 meciuri jucate de Liverpool s-au marcat cel puțin 2 goluri în prima repriză

• și în precedentele 3 deplasări jucate de Rangers s-au înscris cel puțin două goluri în primele 45 de minute

Cota pentru peste 1 gol marcat în prima repriză în regim asiatic este @1.39.

----------------------

Bayern Munchen și Viktoria Plzen se întâlnesc de la ora 19:45, în runda cu numărul 3 a grupei C din Liga Campionilor.

Bayern Munchen a avut evoluții fluctuante în acest debut de sezon, dar doar în Bundesliga. În Champions League bavarezii au mers ceas, victorii cu 2-0 în fața contracandidatelor Barcelona și Inter. Nagelsmann a apăsat butonul de panică și în campionat, iar în week-end a obținut o victorie zdrobitoare, 4-0 împotriva lui Bayer Leverkusen. Datorită ei, Bayern a urcat pe locul 3 în campionat. 

Viktoria Plzen, campioana Cehiei, a avut un ghinion teribil la tragerea la sorți. A picat în „grupa morții”, iar în primele două partide a cedat 0-2 cu Inter și 1-5 contra Barcelonei. Un un lot cotat la sub 29 de milioane de euro, antrenorul Michal Bilek poate spera doar la o minune care să limiteze proporțiile scorului. 

• în week-end, Bayern a rezolvat rapid duelul cu Leverkusen, 3 goluri marcate în primele 39 de minute

• 23 de goluri a marcat Bayern în primele 8 runde din Bundesliga

• 22.62 ocazii de gol/meci și-a creat Bayern în acest sezon de Bundesliga. E cea mai ridicată medie din primele 5 ligi europene

• la precedenta deplasare din Ligă, pe terenul Barcelonei, Plzen încasa 3 goluri în prima repriză.

Cota pentru handicap asiatic -1 în prima repriză pentru Bayern Munchen este @1.55

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs FC Barcelona
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Frankfurt vs Tottenham
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.47
Liverpool vs Rangers
Pronostic:
peste 1 gol asiatic prima repriză
Cota
1.00
Bayern Munchen vs Plzen
Pronostic:
Bayern -1 asiatic prima repriză
Cota
1.55
Cota finala: 3.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro