Ponturi Pariuri Fotbal Ajax vs Napoli

Superbet

Ajax Amsterdam și Napoli se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei A din Liga Campionilor. Ajax, campioana ultimelor 4 sezoane în Olanda, scârțâie serios în ultima perioadă. A scos un singur punct în ultimele două partide din Eredivisie, a căzut pe 2, la un punct în spatele liderului Alkmaar, iar în Liga Campionilor vine după un meci în care a fost mătrășită de Liverpool. Deși tabela de pe Anfield Road a arătat doar 1-2, „cormoranii” au dominat într-o manieră autoritară, 24-3 ocazii de gol și 10-0 la cornere. Ajax și-a asumat riscul unei căderi în vară, când i-a permis managerului Erik Ten Hag să meargă la Manchester United și să ia cu el vedetele Antony și Lisandro Martinez. Nu au fost singurele plecări importante, Gravenberch la Bayern și Haller la Dortmund s-au înscris pe listă. „Lăncierii” au investit o parte din bani, în special în ofensivă. Atacul arată și acum excelent, cu Brobbey, Tadic, Ocampos sau Bergwijn. Situția nu e disperată în Ligă. Ajax are 3 puncte, datorită victoriei zdrobitoare din prima rundă, 4-0 cu Rangers. 

Napoli are un start fenomenal de stagiune. A câștigat ambele partide din grupa de Liga Campionilor, 4-1 cu Liverpool și 3-0 cu Rangers. Este prima și în Serie A, neînvinsă în primele 8 runde și practicând un joc entuziasmant. Luciano Spalletti a fost extraordinar de inspirat în vară. L-a ochit pe georgianul Khvicha Kvaratskhelia, de la Dinamo Batumi, iar extrema de 21 de ani a devenit rapid un star în Serie A. Are deja 5 goluri și 2 pase decisive. Frank Anguissa, transferat definitiv de la Fulham în această vară, impresionează la rândul lui, o dublă în partida câștigată în week-end, 3-1 cu Torino. 

cota2.ro

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Ajax - Napoli, din grupa A a Ligii Campionilor:

• în 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Ajax s-au marcat peste 2.5 goluri

• și în 5 din ultimele 6 partide disputate de Napoli s-au înscris peste 2.5 goluri

• 20 de goluri a marcat Ajax în cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• 17.87 ocazii de gol/meci și-a creat Ajax în acest sezon de Eredivisie

• Napoli are o medie și mai bună în Serie A, cea mai ridicată din competiție, 18.87 oportunități/partidă

• 9 goluri a înscris Napoli în cele 4 deplasări stagionale din Serie A. 

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri marcate în Ajax - Napoli este @1.60. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ajax vs Napoli
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro