Ponturi Pariuri Fotbal Club Brugge vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Club Brugge și Atletico Madrid sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei B din Liga Campionilor. Club Brugge, campioana en-titre a Belgiei, este revelația începutului de sezon în Champions League. A câștigat ambele partide, 1-0 acasă cu Bayer Leverkusen și un șocant 4-0 în deplasarea de la Porto. Antrenorul Carl Hoefkens, instalat în această vară, are situația sub control și în competiția internă, locul 3, cu 22 de puncte strânse în primele 10 runde, la 5 lungimi în spatele liderului Antwerp. Rezultatele sunt rodul unei strategii riscante din ultima perioadă de mercato. Club Brugge și-a vândut cele 3 staruri, pe De Ketelaere, Nsoki și Openda, dar a investit toți banii în fotbaliști cu o cotă interesantă, printre ei remarcându-se Cyle Larin sau Roman Yaremchuk. 

Atletico Madrid a intrat în al 12-lea sezon cu Diego Simeone pe bancă, așa că jocul echipei nu mai are nevoie de multe prezentări. Cu o defensivă arțăgoasă și multă risipă de efort, madrilenii caută din nou fazele superioare ale Ligii Campionilor. În primele două runde au strâns 3 puncte, victorie dramatică împotriva lui Porto, scor 2-1, cu toate golurile marcate în prelungiri, și un eșec la Leverkusen, scor 0-2. Și în La Liga lucrurile ar fi putut să stea mai bine, doar 13 puncte în 7 runde. Simeone se lovește în continuare de clauza bizară din contractul lui Antoine Griezmann. Își poate folosi starul doar câte 30 de minute pe meci, pentru a nu fi obligat să achite o sumă uriașă către Barcelona.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Club Brugge - Atletico Madrid: 

• cel mai recent meci direct dintre Club Brugge și Atletico Madrid s-a jucat în decembrie 2018, tot în grupele Ligii, un 0-0 anost în Belgia

• niciunul dintre ultimele 6 meciuri disputate de Club Brugge nu a fost GG

• în niciuna dintre ultimele 4 deplasări ale lui Atletico nu s-au marcat mai mult de 2 goluri

• doar 6 șuturi pe poartă a expediat Atletico în primele 2 meciuri din grupă, câte 3 în fiecare partidă cu Leverkusen și Porto 

• doar 21 de șuturi pe poartă le-a permis Atletico adversarelor în acest sezon de La Liga

• deși a jucat deja 9 meciuri oficiale în acest sezon, Atletico are doar 2 fotbaliști cu mai mult de un gol marcat: Morata (4) și Griezmann (2).

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2.5 goluri în Brugge - Atletico este @1.87. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Club Brugge vs Atletico Madrid
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 4.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro