Ponturi Pariuri Tenis Albert Ramos vs Daniil Medvedev

BETANO

Daniil Medvedev și Albert Ramos Vinolas se luptă pentru un loc în turul secund la Nur Sultan într-o partidă programată de la ora 16.30.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Albert Ramos Vinolas este la 34 ani unul dintre cei mai in vârstă jucători din top 100 ATP, un jucător care s-a menținut în acest top în ultimii 11 ani și care poate în continuare să joace de la egal la egal cu toți jucătorii din noua generație. El și-a axat întreaga carieră pe zgură, acolo unde are și cele mai mari performanțe din carieră, 4 titluri ATP cucerite, ultimul în luna februarie la Cordoba. Pe hard el este mult mai modest, fiind destul de firav la serviciu și fără lovituri foarte puternice.

Daniil Medvedev este fostul lider mondial, momentan pe locul 4 ATP. El are un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. Anul acesta a câștigat doar trofeul de la Los Cabos și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. La US Open a pierdut cu Kyrgyos din postura de principal favorit, iar la Metz, tot în sală a pierdut încă din primul tur cu veteranul Wawrinka.

Chiar dacă nu se află în cea mai bună formă a sa, Medvedev rămâne fără discuții unul dintre cei mai buni jucători pe hard din lume. El servește puternic și trimite mai mereu foarte mulți ași Ramos este un jucător care nu se descurcă foarte bine pe hard fiind destul de imobil. Cota pentru Medvedev - peste 7.5 ași mi se pare foarte bună. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Albert Ramos vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Daniil Medvedev - peste 7.5 ași
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro