Ponturi Pariuri Tenis Christian Garin vs Novak Djokovic

BETFAIR SPORTSBOOK

Continuăm pronosticurile câștigătoare și în această lună, iar pentru astăzi vă propun meciul dintre Christian Garin și Novak Djokovic, de la turneul hard indoor de la Nur Sultan. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Zgurist tipic, fost număr 17 mondial și câștigator a 5 turnee ATP, Christian Garin este într-o perioadă mai puțin fastă a carierei și a ajuns până pe locul 81 ATP. După parcursul peste așteptări de la Wimbledon unde a ajuns în sferturi, Garin și-a luat o pauză pentru refacere și a mai disputat doar 4 partide în mai mult de 2 luni, 3 dintre ele fiind pierdute. Chilianul este slab pe hard acolo unde joacă rar, în ultimii 2 ani câștigând doar 5 meciuri pe această suprafață. Din 2019 și până acum nu a legat niciodată mai mult de 2 victorii consecutive pe hard.

cota2.ro

Despre Novak Djokovic am tot vorbit în articolele precedente, unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului , o adevărată legendă cu 89 titluri ATP câștigate, dintre care 21 de mare șlem. După un 2021 aproape perfect în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Nole a fost implicat în anumite controverse legate de vaccinare și război, acestea afectându-i concentrarea pe teren, fiind interzis la Australian Open precum și la toate turneele americane, inclusiv US Open. Și-a salvat sezonul prin titlul de la Wimbledon, însă per total rezultatele sale au fost sub așteptări, cu doar 3 titluri și o finală pierdută.

Nole vine aici după ce a câștigat titlul de la Tel Aviv fără să piardă set, condițiile de joc fiind similare acestui turneu. Sârbul pare în formă bună, are poftă de joc și nu cred că poate avea vreo problemă cu un jucător iesit din formă și destul de modest pe hard. Nu îl văd pe Garin să câștige mai mult de 6 game-uri. Merg pe under 18.5 game-uri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Christian Garin vs Novak Djokovic
Pronostic:
Sub 18.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro