Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

Superbet

RB Leipzig și Celtic se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în etapa cu numărul 3 a grupei F din Liga Campionilor. RB Leipzig, semifinalistă în ediția 2019/2020 a Ligii Campionilor, țintește un nou parcurs lung în cea mai importantă competiție a fotbalului european. Startul stagiunii nu a fost cel dorit, un eșec 1-4 cu Sahtior, moment decisiv pentru instalarea noului antrenor, Marco Rose. Acesta a adus o nouă stare de spirit, două victorii categorice în meciurile disputate pe teren propriu, 3-0 cu Dortmund și 4-0 cu Bochum. A trezit la viață și cele două staruri din ofensivă. Werner și Nkunku au semnat câte o dublă în week-end, în meciul contra lui Bochum. 

Celtic, campioana Scoției, a avut o lună septembrie nefastă, cu 3 pași greșiți consecutivi. Doi dintre ei au venit în Liga Campionilor, înfrângere 0-3 cu Real Madrid și o remiză 1-1 cu Sahtior. Managerul Ange Postecoglou duce o povară grea, un blestem de un deceniu. Atât a trecut de la ultima calificare a lui Celtic în primvăra europeană din Champions League. 

cota2.ro

• RB Leipzig a câștigat unicul meci direct disputat pe teren propriu contra lui Celtic, scor 2-0, în grupele Europa League din ediția 2018/2019

• RB Leipzig este lider în clasamentul meciurilor jucate pe teren propriu în Bundesliga. A strâns 10 puncte în 4 partide și are un golaveraj 11-2

• 14.37 ocazii de gol/meci și-a creat RB Leipzig în acest sezon de Bundesliga

• 484.48 milioane de euro valorează lotul lui RB Leipzig. Cel al lui Celtic este cotat la 107.90 milioane

• Celtic a pierdut ultima deplasare oficială, 0-2 pe terenul lui St. Mirren.

Pe Superbet, cota pentru Pariu fără egal (DNB) Leipzig este @1.25.

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Chelsea și AC Milan se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei E din UEFA Champions League. 

Chelsea a intrat într-o nouă eră, cea a antrenorului Graham Potter. Britanicul a avut timp să lucreze alături de elevii lui în pauza internațională și a câștigat meciul din week-end, din Premier League, 2-1 pe terenul lui Crystal Palace. Cu aproape tot lotul apt, excepție făcând Cucurella și Jorginho, cu probleme medicale, și Kante în urmă cu pregătirea fizică, dar cu șanse de joc, londonezii au nevoie obligatorie de victorie astăzi. În primele două runde din grupă au obținut un singur punct, deși au jucat cu outsiderele Dinamo Zagreb și Salzburg. 

AC Milan vine pe Stamford Bridge cu lotul decimat. Theo Hernandez, Alexis Saelemaekers, Ibrahimovic, Florenzi, Calabria și Kjaer sunt accidentați. Messias și Origi au șanse mici să evolueze. În poartă va apăra Ciprian Tătărușanu, doar al doilea meci al sezonului, din cauza accidentării lui Maignan. Portarul român a avut o parte de vină la golul primit de campioana Italiei în week-end, în victoria 3-1 de la Empoli. AC Milan e prima în grupa E, cu 4 puncte, dar a primit gol în ambele dispute cu Zagreb și Salzburg. 

• toate meciurile jucate de Chelsea pe teren propriu în acest sezon au fost GG

• ultimul meci în care Chelsea nu a reușit să marcheze pe teren propriu datează din septembrie 2021, un 0-1 contra lui Manchester City

• 30 de ocazii de gol și-a creat Chelsea în primele 2 meciuri din grupa de Liga Campionilor

• AC Milan a încasat gol în ultimele 3 deplasări oficiale

• 6.9 cornere/meci a obținut Chelsea în acest sezon de Premier League.

Pe Superbet, cota pentru Chelsea marchează peste 0.5 goluri, Chelsea va avea peste 3.5 cornere este @1.45. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
RB Leipzig vs Celtic
Pronostic:
Leipzig DNB
Cota
1.25
Chelsea vs AC Milan
Pronostic:
Chelsea înscrie & va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 1.81
Profit: 4.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro