Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs PSG

UNIBET

Benfica - PSG

De la ora 22:00, pe ”Estadio da Luz” din Lisabona, Benfica primeste vizita francezilor de la PSG, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 3, din grupele UEFA Champions League.

Atat Benfica, cat si PSG traverseaza momente excelente si au un moral ridicat inaintea confruntarii directe din aceasta seara. In ultimele 6 meciuri de pe teren propriu, disputate in toate competitiile, portughezii au obtinut victorii pe linie si au inregistrat o medie a golurilor marcate per meci de 3,1. Francezii au si ei 6 victorii in ultimele 6 meciuri jucate pe teren strain, insa au o medie ceva mai buna a golurilor marcate per meci, anume 3,6.

cota2.ro

  • Benfica a castigat 18 din ultimele 19 meciuri 
  • Benfica a marcat in 41 din ultimele 43 de meciuri
  • PSG a castigat 16 din ultimele 17 meciuri
  • PSG a marcat in 41 din ultimele 43 de meciuri

In ultimele 6 partide, Benfica a avut numai putin de 4 jucatori care au reusit sa marcheze de 3 ori: Rafa Silva, David Neres, Joao Mario si Goncalo Ramos. De partea cealalta, Mbappe conduce detasat in clasamentul golurilor marcate, in ultimele 6 meciuri, acesta reusind sa puncteze de 6 ori.

Echipe probabile, Benfica - PSG

Nu va fi deloc un meci usor pentru PSG, asta e limpede. Benfica are statistici impresionante si sunt sanse mari sa vedem cel putin o reusita din partea lor. Ambele echipe lupta pentru prima pozitie, iar o infrangere nu ar pica bine pentru niciuna dintre ele. Atmosfera de pe ”Da Luz” va fi impresionanta si fanii vor pune destul de multa presiune pe jucatorii celor de la PSG. Totusi, vorbim de o echipa cu multi jucatori de top si cu un trio letal in ofensiva, iar cota excelenta pe care am gasit-o pentru minim 14 suturi in meci de partea oaspetilor, nu prea e de lasat. Ma astept ca francezii sa aiba multe ocazii, mai ales in cazul in care Benfica va reusi sa inscrie. Asadar, pontul meu pentru aceasta partida este ”PSG - Peste 13.5 suturi in meci (suturi pe poarta + suturi pe langa poarta + suturi blocate)”, la o cota de 2.00, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Benfica vs PSG
Pronostic:
PSG - Peste 13.5 suturi in meci (suturi pe poarta + suturi pe langa poarta + suturi blocate)
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro