Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Bodo/Glimt

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal Londra și Bodo/Glimt se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei A din Europa League. Arsenal a început sezonul cum nu se poate mai bine. Victoria din week-end, 3-1 în fața marii rivale Tottenham, i-a consolidat poziția de lider în Premier League. „Tunarii” au 21 de puncte din 24 posibile și un meci infernal la orizont în week-end, împotriva lui Liverpool. În aceste condiții, Mikel Arteta a transmis că va menaja mai mulți oameni de bază. Lotul, unul cotat la 665.50 milioane de euro, oferă soluții excelente. Va fi șansa de afirmare a lui Eddie Nketiah, Marquinhos sau a lui Fabio Viera, mijlocașul transferat în vară cu 35 de milioane de euro de la FC Porto. În grupa de Europa League, Arsenal a disputat un singur meci, o victorie 2-1 pe terenul lui Zurich. 

Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, este un model de urmat pentru echipele din afara marilor campionate ale Europei. Sferfinalista ediției trecute de Conference League a fost la câteva minute să obțină un bilet pentru grupele Ligii Campionilor în actuala stagiune, eliminată dramatic în play-off de Dinamo Zagreb. Ajunsă în Europa League, continuă să uimească. A strâns 4 puncte în primele 2 runde, victorie cu 2-1 cu Zurich și remiză 1-1 pe terenul lui PSV. Surpriza și mai plăcută în cazul grupării antrenate de Kjetil Knutsen este maniera de joc. Nu se închide în apărare indiferent de adversar și practică un fotbal modern.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Arsenal - Bodo/Glimt: 

• toate meciurile jucate de Arsenal pe teren propriu în acest sezon au fost GG

• „Tunarii” au câștigat toate cele 4 partide disputate pe Emirates în actuala stagiune, marcând un total de 11 goluri

• 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Bodo/Glimt au fost GG

• Arsenal are o medie de 17.37 ocazii de gol/meci, a doua cea mai ridicată din Premier League

• 60 de goluri în 24 de meciuri a înscris Bodo/Glimt în acest sezon din Norvegia, cel mai bun atac din prima ligă

• în ultimii 3 ani, Bodo/Glimt a reușit să înscrie în deplasare pe terenurile lui AC Milan, AS Roma, Zorya, Celtic, AZ Alkmaar, Dinamo Zagreb sau PSV.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează este @1.93.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Bodo/Glimt
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro