Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

Rigas FS și Basaksehir se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei A din UEFA Conference League. Rigas FC a obținut la finalul stagiunii trecute primul titlu din istorie în Letonia. În ciuda acestui lucru, lotul nu a fost întărit, niciun euro investit în transferuri. În aceste condiții, eliminarea în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în fața finlandezilor de la HFK, a fost una firească. S-au chinuit și în preliminariile Conference League, împotriva modestei Linfield din Irlanda de Nord, calificare după penalty-uri. În competiția internă, după 30 de etape ocupă doar locul 3. În grupa de Conference League a strâns un singur punct în primele două runde. 

Basaksehir are un start senzațional de sezon. E lider neînvins în Turcia, 17 puncte în primele 7 runde. Conduce și grupa din Conference League, punctaj maxim după victoriile zdrobitoare cu Fiorentina, scor 3-0, și Hearts, scor 4-0. Principalele merite sunt ale antrenorului Emre Belözoglu. Acesta a reușit să integreze fotbaliștii cu nume aduși în vară, pe Bertrand Traore, Leo Duarte, Mesut Ozil sau Mounir Chouiar. 

cota2.ro

• 11-1 este golaverajul lui Basaksehir în primele 7 etape din Turcia

• Basaksehir a câștigat ultimele 4 deplasări. Nu a mai pierdut pe teren străin din martie 2022

• Rigas FC nu a câștigat niciunul din ultimele 3 meciuri europene jucate pe teren propriu. Singurul de acasă din actuala grupă a fost pierdut 0-2 contra lui Hearts

• Basaksehir are lotul cotat la 55.70 milioane de euro. Rigas FC valorează doar 8.45 milioane

• Basaksehir are o eficiență deosebită în acest sezon. 38% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost transformate în goluri.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Basaksehir este @1.40. 

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Braga și Royale Union SG se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei D din Europa League. Conducerea celor de la Braga a luat o decizie genială în vară, când a mers pe mâna antrenorului Artur Jorge. Acesta a început cariera de jos, a pregătit echipele U15, U19, U23 și Braga B înainte să facă spectacol la prima formație. A câștigat ambele partide disputate în grupa de Europa League, deși adversarii au fost grei, Malmo și Union Berlin, golaveraj 3-0. În campionatul Portugaliei ocupă poziția a 3-a, cu 19 puncte obținute în 8 runde. 

Royale Union SG este o formație cu o poveste aparte. A promovat în prima ligă a Belgiei în 2021, adoptând o strategie unică, transferuri de jucători pe baza unor softuri și unor algoritmi de calculator. S-a clasat anul trecut pe poziția secundă, dar a pierdut antrenorul care a orchestrat performanța, pe Felipe Mazzu. A durat ceva până noul manager, Karel Geraerts, s-a făcut înțeles. A fost suficient ca echipa să fie eliminată în preliminariile Ligii Campionilor de Rangers. Royale Union a pierdut 3 meciuri și în primele 10 runde din competiția internă, locul 4 momentan. În grupa de Europa League are punctaj maxim. 

• Braga a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri oficiale disputate pe teren propriu în toate competițiile

• 24 de goluri a marcat Braga în primele 8 runde din Portugalia. Are cel mai bun atac, mult peste granzii Benfica, Porto și Sporting

• Royale Union SG stă mult mai prost în Belgia, doar 17 goluri înscrise în 10 partide 

• Braga conduce toate ierarhiile ofensive din Portugalia: 18.37 ocazii de gol/meci și 7.26 șuturi pe poartă/partidă

• 114.70 milioane de euro valorează lotul celor de la Braga. Royale Union SG este coată la 37.3 milioane. 

Pe Superbet, cota pentru Egal - pariul se rambursează (DNB) Braga este @1.38. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 3 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rigas FC vs Basaksehir
Pronostic:
2
Cota
1.40
Braga vs Royale Union SG
Pronostic:
Braga DNB
Cota
1.38
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro