Ponturi Pariuri Fotbal Silkeborg IF vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Silkeborg IF - FCSB

De la ora 19:45, pe ”Jysk Park” din Silkeborg, echipa locala primeste vizita celor de la FCSB in vederea duelului din etapa cu numarul 3, din Grupa B, a UEFA Conference League.

Silkeborg IF nu are niciun punct in cele doua partide din UEFA Conference League, insa echipa nu a aratat rau nici cu Anderlecht si nici cu West Ham. Danezii au reusit sa marcheze in ultimele 13 partide de pe teren propriu, iar in ultimele 4 meciuri jucate in toate competitiile au reusit sa puncteze de minim doua ori. In Superliga din Danemarca, Silkeborg ocupa un generos loc 4, fiind la doar 4 puncte in spatele liderului Nordsjaellad. In 6 din ultimele 7 meciuri de pe teren propriu, Silkeborg a reusit sa puncteze in prima repriza, iar in 7 din ultimele 8 a sutat de cel putin 4 ori pe poarta adversa.

cota2.ro

FCSB a acumulat in singur punct in grupa, iar aceasta partida cu danezii o trateaza destul de superficial. Spun acest lucru pentru ca Nicolae Dica a menajat mai bine de jumatate din echipa. Printre jucatorii care nu au facut deplasarea se numara Compagno, Omrani, Olaru, Coman, Edjouma, Tamm si Cordea, iar un lucru de mentionat e ca si Radunovic lipseste din pricina unei accidentari. FCSB a pierdut in ultimele 3 deplasari si de fiecare daca a incasat minim doua goluri. Deasemenea, in ultimele 4 meciuri jucate pe teren strain, a permis adversarilor sa suteze de 23 de ori pe poarta, o medie de 5.75 suturi pe poarta primite per meci. La cum gafeaza defensiva ros-albastrilor, la o asemenea medie anticipez undeva la minim doua goluri primite.

Dupa parerea mea, Silkeborg e mare favorita. Vorbim totusi de o echipa din Danemarca, campionat interesant care dupa parerea mea e mult peste ce e in Superliga din Romania. Silkeborg i-a marcat doua goluri lui West Ham pe propriul teren, iar asta spune destul de multe. FCSB va avea multe rezerve in primul 11, iar relatiile de joc vor suferi enorm de mult. Eu cred ca echipa gazda se va impune, iar pontul meu pentru acest meci este ”Silkeborg IF -0.75 AH”, la o cota de 1.92, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Silkeborg IF vs FCSB
Pronostic:
Silkeborg IF -0.75 AH
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 9.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro