Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.75

BETANO

FC Midtjylland și Feyenoord Rotterdam se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei F din Europa League. FC Midtjylland, vicecampioana Danemarcei, a început sezonul european în preliminariile Ligii Campionilor, de unde a fost eliminată de Benfica. Imediat după acea „dublă”, pe bancă a fot instalat spaniolul Albert Capellas. Debutul mandatului a fost ezitant, dar lucrurile se îndreaptă. Echipa este neînvinsă de 3 meciuri în competiția internă, a ajuns pe locul 7, la granița play-off-ului, iar în Europa League a obținut 3 puncte în primele 2 runde. Victoria de runda trecută a fost una dintre cele mai mari din istoria fotbalului danez, 5-1 pe teren propriu contra lui Lazio. 

Feyenoord visează la titlu în acest sezon de Eredivisie. Vrea să profite de schimbările masive de la Ajax, iar până în acest moment este în cărți, 17 puncte în 8 runde, la 3 lungimi în spatele liderului. În Europa, trupa din Rotterdam a fost protagonista a două meciuri de senzație, eșec 2-4 cu Lazio și o victorie zdrobitoare contra lui Sturm Graz, scor 6-0. 

cota2.ro

• ultimele 4 meciuri oficiale disputate de Midtjylland au fost GG

• 3.40 e media golurilor în meciurile lui Midtjylland din acest sezon al primei ligi daneze

• ultimele 7 meciuri disputate de Feyenoord au fost GG sau 3+

• 19.13 ocazii de gol/meci și-a creat Feyenoord în acest sezon de Eredivisie.

Cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.36.

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

Slavia Praga și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei G din Conference League. Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, și-a recuperat o mare parte dintre absenți chiar înaintea meciului cu CFR Cluj. Formația antrenată de Trpisovsky, una care practică „un fotbal total, cum n-am mai văzut în România”, după cum o laudă chiar Dan Petrescu, este lider în grupa G. A strâns 4 puncte în primele 2 runde, dar s-a chinuit atât cu Sivasspor, remiză 1-1, cât și contra kosovarilor de la Ballkani, scor 3-2. 

Strâmtorat de finanțatorul Nelu Varga, Dan Petrescu trebuie să aducă bani din Conference League, acolo unde o victorie este recompensată cu 500.000 de euro, iar o remiză cu 166.000 de euro. În aceste condiții, antrenorul campioanei a transmis că va renunța pentru moment la rotația jucătorilor și va folosi echipa standard în Cehia. „Feroviarii” sunt pentru moment ultimii în grupă, cu un singur punct, dar situația nu este fără ieșire. 

• Slavia Praga și CFR Cluj s-au întâlnit și în 2019, în preliminariile Ligii Campionilor. Cehii se impuneau atunci cu un dublu 1-0

• tot Trpisovsky și Petrescu erau antrenorii celor două formații 

• CFR Cluj obținea atunci, contra Slaviei, nu mai puțin de 16 lovituri de la colțul terenului în cele două partide

• în această grupă, CFR Cluj a beneficiat de 7 cornere în deplasarea cu Ballkani și de 6 în meciul cu Sivasspor.

Cota pentru peste 2.5 cornere CFR Cluj este @1.55.

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Villarreal și Austria Vina sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 3 a grupei C din Conference League. Villarreal nu are deloc un început bun de sezon în La Liga, doar 12 puncte obținute în 7 runde, așa că Unai Emery se va concentra pe competiția internă în perioada următoare. Trebuie să aibă grijă, mai ales că lotul este subțiat serios de accidentări. În Conference League, într-o grupă modestă cu Lech Poznan, Hapoel Beer Sheva și Austria Viena, nu ar trebui să aibă emoții chiar dacă nu forțează. A câștigat primele două partide și e lider confortabil. „Submarinul galben” mai are o problemă. Nu va avea parte de sprijinul fanilor, jucând meciurile de pe teren propriu la Valencia, până se vor finaliza lucrările de modernizare ale arenei locale. 

Nici Austria Viena nu traversează un moment de grație al existenței clubului. Trupa pregătită de Manfred Schmid este pe locul 8 în competiția internă, iar în grupa de Conference League a obținut un singur punct, remiză 0-0 contra lui Hapoel Beer Sheva. 

• cu golgeterul Gerard Moreno accidentat, Villarreal are evidente probleme ofensive. A marcat doar 3 goluri în ultimele 4 meciuri oficiale

• Villarreal are probleme și cu eficiența. Doar 10% dintre ocaziile create în acest sezon au fost transformate în goluri

• Austria Viena a reușit să marcheze în ultimele 7 deplasări

• 18 goluri a înscris Austria Viena în primele 10 etape din competiția internă. 

Cota pentru handicap asiatic +2.5 goluri Austria Viena este @1.62. (Austria Viena să nu piardă la o diferență mai mare de 2 goluri)

35 de Lei Freebet la înregistrare + 25 la verificarea contului pe GetsBet! FĂRĂ DEPUNERE!

FC Koln și Partizan Belgrad se întâlnesc de la ora 22:00 în runda cu numărul 3 a grupei D din Conference League. FC Koln a revenit în cupele europene după o pauză de 5 ani. În vară s-a mers pe omogenitate la echipă, singura schimbare majoră fiind plecarea golgeterului Anthony Modeste la Dortmund. Deși se confruntă cu multe accidentări, antrenorul Steffen Baumgart se descurcă excelent. „Țapii” sunt lideri în grupa de Conference League, 4 puncte, remiză 1-1 cu Nice și victorie 4-2 contra lui Slovacko. În campionat vin după un meci epuizant în week-end, o victorie 3-2 contra lui Dortmund. Cum la orizont se întrevede un alt duel de foc, duminică, cu Monchengladbach, mai mulți oameni de bază urmează să fie odihniți. 

Istoria o obligă pe Partizan să lupte cu dârzenie în cupele europene, mai ales că fanii trebuie potoliți după eliminarea rușinoasă din Cupa Serbiei, de la finalul lunii trecute. Ajunși la penalty-uri cu modesta Sremska Mitrovica, toți cei 4 executanți ai lui Partizan au ratat! În campionat, lucrurile stau mai bine, un singur eșec în primele 11 runde. În Conference League, situația este decentă, două puncte în primele două runde, remize 1-1 cu Nice și 3-3 cu Slovacko. 

• 27-7 este golaverajul lui Partizan în primele 11 etape din campionatul Serbiei

• FC Koln nu a mai câștigat un meci jucat pe teren propriu la mai mult de 2 goluri diferență din noiembrie 2021

• Partizan a marcat câte 3 goluri în ultimele 2 deplasări europene

• ultima deplasare pierdută de Partizan la mai mult de 2 goluri, indiferent de competiție, datează din noiembrie 2019, un 0-3 pe Old Trafford, contra lui Manchester United.

Cota pentru handicapul asiatic +2 Partizan Belgrad este @1.39. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Midtjylland vs Feyenoord
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Slavia Praga vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR peste 2.5 cornere
Cota
1.55
Villareal vs Austria Viena
Pronostic:
Austriea Viena +2.5 HA
Cota
1.62
FC Koln vs Partizan Belgrad
Pronostic:
Partizan +2 HA
Cota
1.39
Cota finala: 4.75
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro