Ponturi Pariuri Fotbal Osasuna vs Valencia

BETFAIR EXCHANGE

Osasuna și Valencia se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în primul meci al etapei cu numărul 8 din La Liga. Osasuna este o surpriză plăcută în acest sezon de La Liga. Vine după 3 clasări consecutive la jumătatea clasamentului și este un model de predictibilitate în fotbalul spaniol. Jagoba Arrasate conduce echipa din 2018, iar în această vară nu a pierdut niciun fotbalist important. Acest lucru se reflectă în rezultate, locul 6 în La Liga, cu 13 puncte obținute în primele 7 runde. Week-end-ul trecut a smuls o remiză chiar pe terenul campioanei Real Madrid, scor 1-1. Osasuna nu îl poate folosi astăzi pe fundașul central titular David Garcia, suspendat. În schimb, în echipă va reveni golgeterul Chimy Avila, autor a 3 reușite stagionale. 

Valencia este o echipă interesantă, dar extrem de imprevizibilă în acest sezon. Conducerea a luat o decizie contestată de fani în vară și l-a instalat pe Gennaro Gattuso, un antrenor cu o mână de fier. Surprinzător, fostul „închizător” al lui AC Milan a implementat un stil de joc extrem de ofensiv. „Liliecii” au înscris 12 goluri în primele 7 runde, strângând 10 puncte. Astăzi nu pot fi folosiți portarul Jaume Domenech, accidentat la genunchi, și vârful Marcos Andre, suspendat în remiza spectaculosaă de etapa trecută, 2-2 pe terenul lui Espanyol. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Osasuna - Valencia:

• ambele meciuri directe de sezonul trecut au fost GG: 4-1 pentru Valencia și 2-1 pentru Osasuna

• 8 din ultimele 9 partide directe dintre Osasuna și Valencia au fost GG

• ultimele două deplasări ale Valenciei au fost GG: 2-2 cu Espanyol, 1-2 cu Vallecano. „Liliecii” au primit gol în toate partidele jucate pe teren străin în acest sezon

• Valencia are a doua cea mare posesie din La Liga în acest sezon, 61.70%. Doar Barcelona îi este superioară

• 15.00 ocazii de gol/meci și-a creat Valencia în acest sezon, a 4-a medie din campionat. Osasuna este și ea în prima jumătate a ierarhiei, cu 12.14 oportunități/partidă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.98. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Osasuna vs Valencia
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro