Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Juventus

BETFAIR EXCHANGE

Etapa a 9-a din Serie A vine cu derby-ul dintre AC Milan și Juventus Torino. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la 19:00, pe San Siro din Milano, iar Pioli și Allegri au ”tone” de probleme la nivel de lot. Câte 7 absenți au Milan și Juventus înainte de duelul direct, iar echipele de start ar putea veni la pachet cu surprize importante în ambele tabere.

  • Calabria, Florenzi, Ibrahimovic, Kjaer, Maignan, Messias, Saelemaekers sunt absenții siguri ai Milanului, asta în timp ce încă e în dubiu prezența lui Theo Hernandez, accidentat în ultima perioadă, dar care a revenit la antrenamente;
  • Ake, Chiesa, De Sciglio, Di Maria (suspendat), Kaio Jorge Peeters și Pogba sunt absențele lui Allegri.

Înaintea meciului de azi, Milan și Juve au avut program de Liga Campionilor. ”Diavolii” au fost mai degrabă ”mielușei” în deplasarea de la Londra, cu Chelsea - înfrângere cu 3-0. ”Bătrâna Doamnă” a fost ceva mai ”tinerică” și și-a făcut treaba, acasă, cu Maccabi Haifa - victorie cu 3-1.

cota2.ro

Pentru Juventus este a doua victorie consecutivă, după succesul cu Bologna din Serie A, 3-0, iar Allegri și-a salvat, pentru moment postul. Juventus ocupă locul 7 în campionat, cu 13 puncte strânse în 8 etape.

Problemele din defensivă au stricat mecanismul lui Pioli, iar Milan trebuie să-și revină rapid din șocul suferit pe Stamford Bridge. Campioana Italiei e pe locul 5, cu 17 puncte, și are nevoie de succes pentru a ține pasul cu fruntașele Napoli, Atalanta sau Udinese.

  • În sezonul trecut, Milan și Juventus nu s-au putut decide asupra învingătoarei și au bifat două remize: 0-0 pe San Siro și 1-1 la Torino.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AC Milan vs Juventus
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro