Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

Superbet

Etapa a 9-a din Bundesliga vine la pachet cu ”Der Klassiker”, super duelul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Granzii Germaniei au avut parte de un început de sezon neașteptat de complicat și surprind prin poziția din clasament.

Bayern e pe 3 abia, după 8 meciuri, cu 15 puncte, în timp ce Dortrmund e pe 5, în afara locurilor de Ligă, dar cu același punctaj ca marea rivală.

cota2.ro

După ce în primele etape și-a distrus adversarele, Bayern a început să scârțâie neașteptat. 4 etape fără victorie și tot elanul prin care anunțau deja un nou titlu s-a evaporat. Echipa lui Nagelsmann și-a luat însă ”aspirinele” după succesul cu Bayer Leverkusen, 4-0, și victoria entuziasmantă din Liga Campionilor, 5-0 cu Plzen.

Și Borussia Dortmund a avut un mijloc de săptămână perfect, cu succes clar la Sevilla, 4-1, meci în care nemții l-au demis pe Lopetegui de la gruparea iberică. Totuși, ”galbenii” alternează meciurile bune cu partidele foarte slabe în acest moment al sezonului. Victoria cu Schalke, 1-0, a fost încadrată de două înfrângeri dureroase: 3-2 cu Koln și 3-0 cu Leipzig.

Pentru pariul nostru de azi o preferăm pe Bayern Munchen, iar bavarezii trebuie să fie ”peștișorul de aur” și să ne îndeplinească trei dorințe azi.

Ultimele 6 meciuri directe au fost definiția spectacolului: minimum 4 goluri marcate de fiecare dată, cu ambele echipe reușind să înscrie. O problemă are Borussia Dortmund: Bayern a ieșit învingătoare de fiecare dată. De altfel, din 2019 n-a mai câștigat Dortmund cu Bayern, iar atunci meciul era în Supercupa Germaniei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern va avea: peste 1,5 goluri, peste 4,5 cornere și peste 0,5 cartonașe
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro