Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

Young Boys Berna și St. Gallen se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 10 din prima ligă a Elveției. Young Boys, campioană de 4 ori în ultimii 5 ani în Elveția, a dezamăgit crunt sezonul trecut, doar locul 3. Instalarea lui Raphael Wicky pe bancă și faptul că a ratat calificarea în grupele Conference League, eliminată de Anderlecht în play-off, a transformat formația din Berna în mare favorită în campionat. Este lider după primele 9 etape, cu 20 de puncte, deja un avans considerabil față de urmăritoare. 

St. Gallen este cel mai vechi club elvețian rămas în activitate. În ultimele două sezoane a ajuns până în finala Cupei, fiind de fiecare dată învinsă. Managerul neamț Peter Zeidler are pe mână un lot decent, cotat la peste 25 de milioane de euro. Rezultatele din prima parte a sezonului sunt bune, locul 3 în campionat, cu 15 puncte obținute în 9 runde.

cota2.ro

• ultimele 5 meciuri directe dintre Young Boys și St. Gallen au fost GG

• în ultimele 5 partide directe s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• în ultimele 11 meciuri disputate de St. Gallen (amicale și oficiale) s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• Young Boys are cel mai bun atac din Elveția, 22 de goluri înscrise în 9 etape

• St. Gallen are a doua ce mai bună ofensivă din campionat, 18 goluri marcate

• Young Boys dă primii 2 marcatori din campionat, pe Itten și Nsame, ambii cu câte 5 goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri înscrise este @1.42. 

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Austria Klagenfurt și Austria Lustenau se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în etapa cu numărul 11 a primei ligi din Austria. 

Austria Klagenfurt este la al doilea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului austriac, anul trecut reușind o calificare nesperată în play-off. Îl are pe bancă pe experimentatul Peter Pacult, antrenor trecut, printre altele, pe la RB Leipzig, Rapid Viena, 1860 Munchen sau Dinamo Dresden. Acesta a scos rezultate mult peste așteptări și în debutul sezonului actual, locul 5 după primele 10 runde, cu 14 puncte. 

Austria Lustenau este o nouă promovată pregătită de Markus Mader. Are un lot cotat la puțin peste 8 milioane de euro, cu nu mai puțin de 13 fotbaliști străini. Dintre ei se remarcă brazilianul Bryan Anderson, autor a 2 goluri și pasator decisiv în 7 rânduri în acest sezon, și francezul Anderson, 3 goluri și 2 pase decisive. Austria Lustenau este pe locul 7 în acest moment, cu 12 puncte. 

• ultimele 3 meciuri directe disputate pe terenul Austriei Klagenfurt au fost GG

• 3.6 goluri este media în meciurile jucate de Austria Klagenfurt în acest sezon. În cazul Austriei Lustenau media este de 3.2 reușite/dispută

• Austria Klagenfurt dă golgeterul primei ligi, pe Markus Pink, cu 7 goluri

• 13.50 ocazii de gol/meci și-a creat Austria Klagenfurt în acest sezon, a 4-a medie din competiție. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.33. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Young Boys vs St Gallen
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Austria Klagenfurt vs Austria Lustenau
Pronostic:
GG sau 3+ goluri
Cota
1.33
Cota finala: 1.89
Profit: 4.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro