Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Athletic Bilbao

UNIBET

Sevilla - Athletic Bilbao

De la ora 19:30, pe ”Estadio Ramón Sánchez Pizjuán”, Sevilla primeste vizita celor de la Athletic Bilbao, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 8, din LaLiga.

Sevilla si-a demis antrenorul dupa umilinta cu Borussia Dortmund din UEFA Champions League. Pe banca tehnica a fost readus Jorge Sampaoli, antrenor care a mai condus-o pe Sevilla in perioada 2016-2017. Sevilla are infrangeri pe linie in ultimele 4 partide de pe teren propriu, iar aceasta schimbare poate oferi un boost de moral echipei. De remarcat insa ca Sevilla, in ciuda celor 4 infrangeri care au venit contra unor echipe cu nume (Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Manchester City si FC Barcelona), si-au creat numai putin de 49 de ocazii de gol, mai exact o medie de 12.25 ocazii de gol per meci. 

cota2.ro

Athletic Bilbao merge foarte bine in campionat acolo unde in acest moment se afla pe podium, in spatele granzilor Real Madrid si FC Barcelona. Trupa lui Ernesto Valverde a bifat numai putin de 5 victorii in ultimele 6 partide si conform cotelor, acestia pornesc favoriti in duelul cu Sevilla, echipa pe care a invins-o o singura data in ultimele 5 partide. Athletic Bilbao a marcat de 8 ori in cele doua deplasari pe care le-a avut in acest sezon, castigand cu 4-1 in fata celor de la Elche si cu 4-0 in fata lui Cadiz. Adversarul acestora din aceasta seara e de cu totul alt calibru, dar chiar si asa, Bilbao poate face un meci bun si poate pleca cu punct sau puncte de la Sevilla.

Va fi un meci echilibrat, cu multe ocazii de poarta, dupa parerea mea. Sevilla va trebui sa joace fotbal, asa cum a facut-o in primul mandat al lui Sampaoli cand a marcat 97 de goluri in cele 53 de meciuri cu el pe banca. Daca Bilbao va reusi sa deschida scorul, acestia se vor baricada in defensiva si vor urmari contraatacurile. Sevilla e echipa mai combintiva, avand in vedere ca la mijloc si in atac au jucatori precum Rakitic, Suso sau Isco. Pontul meu pentru acest meci este ”Sevilla are minim 12 suturi in meci (Suturi pe poarta + Suturi pe langa poarta + Suturi blocate)”, la o cota de 1.90, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sevilla vs Athletic Bilbao
Pronostic:
Sevilla are minim 12 suturi in meci (Suturi pe poarta + Suturi pe langa poarta + Suturi blocate)
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro