Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

În frumoasa zi de duminică avem meci tare în Premier League! Etapa a 10-a de la englezi vine cu partida dintre Arsenal și Liverpool, iar primul fluier se va auzi la ora 18:30.

Nimeni nu s-ar fi gândit că între cele două echipe vor fi 11 puncte distanță după 8 meciuri și cu atât mai puțini curajoși care să-și închipuie că Arsenal va ocupa locul 2 (ba chiar prima poziție, dacă va câștiga azi), iar Liverpool să se ”odihnească” pe poziția a 10-a.

cota2.ro

Înainte să aruncăm un ochi pe câteva statistici interesante, e bine să stabilim de la început că acest meci îl vom juca oarecum împotriva caselor de pariuri. De ce spunem asta? Pentru că alegem un pariu nepopular, la o cotă mare. Să vedem exact de ce facem acest lucru.

În ultimele șase meciuri directe niciodată nu au marcat ambele echipe, iar de 4 ori s-a impus Liverpool, o dată a fost egalitate la zero, iar o partidă a fost câștigată de Arsenal la penalty-uri, în Cupa Ligii, asta după ce în timp regulamentar scorul a fost 0-0.

Asta înseamnă că echipa care a fost mai în formă a reușit să-și câștige meciul fără să fie nevoită să scoată mingea din poartă. Doar două partide au ieșit în decor, cu diferențe mari de scor (4-0 și 3-0), în rest duelurile directe din ultimii ani au fost oarecum echilibrate din punct de vedere al scorului.

Arsenal și Liverpool sunt două echipe cu mult potențial în zona de atac, dar care au arătat că au slăbiciunile lor în defensivă.

  • ”tunarii” au marcat de 20 de ori în 8 etape, perioadă în care au încasat 8 goluri;
  • ”cormoranii” au înscris 18 goluri în 7 meciuri și au primit 9 goluri.

Ca formă de moment, Arsenal vine după două succese la rând în Premier League (3-0 cu Brentford și 3-1 cu Tottenham), în timp ce Liverpool are două remize consecutive (0-0 cu Everton și spectaculosul 3-3 cu Brighton, de pe Anfield).

Dacă va pierde pe Emirates, Liverpool își poate lua rămas de la lupta pentru titlu, scenariu care pare greu de crezut chiar și-acum, mai ales că City, Arsenal și chiar și Tottenham par hotărâte să nu piardă puncte ușoare în acest sezon.

Până să meargă la Londra, Liverpool a avut șansa să-și refacă moralul în Liga Campionilor, cu Rangers, dar echipa lui Jurgen Klopp n-a obținut chiar victoria entuziasmantă la care se așteptau suporterii. Doar 2-0, fără emoții ce-i drept.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Liverpool
Pronostic:
Nu marchează ambele echipe
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro