Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.44

BETFAIR SPORTSBOOK

Trei ponturi simple, cel puțin pe hârtie, ne pot mări investiția de două ori și jumătate în ultima zi de weekend. Avem două meciuri cu șansă dublă, cu atenție sporită pe oaspeți, dar și o partidă care arată a 1 solist de la distanță.

Pentru a descoperi care sunt alegerile noastre de azi, facem câte o vizită în Liga 1, Premier League și Serie A.

cota2.ro

PETROLUL - FCSB (21:30) - FCSB se deplasează la Ploiești sub o mare presiune. După ce a trimis echipa a doua și a pierdut cu 5-0 în Conference League, roș-albaștrii așteaptă acum ca titularii, odihniți la mijloc de săptămână, să rupă norii în fața Petrolului. În cazul în care FCSB nu va câștiga azi, atunci sunt șanse foarte mari ca Nicolae Dică să fie demis de Gigi Becali. Petrolul a început bine sezonul, dar acum e în declin. Trei înfrângeri la rând și echipa a ieșit din zona de playoff.

Dincolo, FCSB a câștigat cu FC Argeș, dar are doar 11 puncte, cu 6 mai puțin decât ”lupii galbeni”. Cu mențiunea că FCSB are și două partide în minus.

În mod normal, FCSB pornește din postura de favorită, dar noi vom asigura pariul cu o șansă dublă aici.

EVERTON - MANCHESTER UNITED (21:00) - După ce a fost umilită de Manchester City, 3-6, United vrea acum să spele rușinea în campionat. ”Diavolii” lui Ten Hag și-au mai reparat din moral odată cu victoria din Europa League, 3-2 cu Omonia, dar sunt obligați să se regrupeze și în campionat. United e pe locul 7, cu 12 puncte, la 4 puncte distanță de locurile de Liga Campionilor, obiectivul principal pentru acest sezon.

Everton e în revenire de formă, după un start modest de sezon, iar Lampard s-a bucurat de primele două succese din această stagiune (1-0 cu West Ham și 2-1 cu Southampton).

United n-a mai câștigat din 2020 pe Goodison Park, acolo unde, în sezonul trecut, a cedat cu 1-0. Totuși, exceptând corecția cu City, a părut că olandezul Ten Hag a găsit modalitatea prin care United poate câștiga meciuri în Premier League, iar valoarea individuală a lui United este, în mod clar, peste cea a lui Everton. Șansă dublă și aici, pentru a ne îndepărta de zona de risc cât se poate de tare.

ROMA - LECCE (21:45) - Pentru solistul de azi mergem în Serie A, acolo unde Roma o primește pe Olimpico pe Lecce. Romanii lui Mourinho vin după victoria din derby-ul cu Inter, 2-1, dar săptămâna n-a fost chiar minunată, pentru că Roma a cedat, acasă, cu Betis, 1-2, în Europa League. Trupa ”Specialului” se află pe locul 6, cu 16 puncte, în timp ce Lecce e 7 locuri mai jos, pe 13, cu 7 puncte.

Oaspeții de azi vin după 3 etape consecutive în care n-au pierdut, dar vizitele în Capitală nu le fac bine deloc. Lecce n-a mai luat punct pe Olimpico din 2004. De atunci, AS Roma s-a impus de fiecare dată în fața lui Lecce atunci când confruntările au avut loc pe arena ”giallorossilor”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Petrolul vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.28
Roma vs Lecce
Pronostic:
1
Cota
1.40
Everton vs Manchester United
Pronostic:
X2
Cota
1.36
Cota finala: 2.44
Profit: 14.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro