Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

Arsenal și Liverpool dispută astăzi, de la ora 18:30, derby-ul etapei cu numărul 10 din Premier League. Au trecut deja 7 sezoane de la ultima participare a lui Arsenal în Liga Campionilor. Fanii „tunarilor” au căpătat virtutea răbdării în această perioadă. Actualul start de sezon a reaprins în ei speranța. Gruparea antrenată de Mikel Arteta a strâns 21 de puncte în primele 8 runde și ocupa prima poziție a clasamentului la startul etapei. Singurul eșec suferit a venit chiar în primul meci tare jucat, contra lui Manchester United, scor 1-3. 

Liverpool, principala contracandidată a lui Manchester City din ultimii ani, are un start opus de sezon. A obținut 10 puncte în primele 7 runde, iar Jurgen Klopp a sunat alarma. A transmis că urmează momentul de cotitură al sezonului. Astăzi la dispoziție toate starurile, singurul titular incert fiind fundașul lateral Robertson. 

cota2.ro

Pentru „cormorani”, Arsenal a fost victima perfectă în ultimele ani. S-ar putea vorbi chiar despre un complex al londonezilor, fiind fără victorie în timpul regulamentar contra trupei lui Klopp de 8 meciuri. 

• Liverpool a câștigat cu 2-0 ultimul meci direct disputat pe terenul lui Arsenal, în martie 2022

• un singur corner a avut Arsenal în meciul amintit

• Arsenal nu a marcat niciun gol contra lui Liverpool în ultimele 6 meciuri

• 15 cartonașe galbene au văzut fotbaliștii lui Arsenal în primele 8 meciuri din acest sezon

• 67% este posesia lui Liverpool în prima parte a sezonului

• doar 3.1 cornere/meci au obținut adversarele lui Liverpool în acest sezon, consecință a faptului că mingea este tot timpul la „cormorani”. 

Pe Superbet, SuperPariul Arsenal marchează sub 3.5 goluri, Arsenal va avea sub 7.5 cornere și Arsenal avea avea peste 0.5 cartonașe are cota @1.40

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Barcelona și Celta Vigo se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 8 din La Liga. 

Barcelona vine după un meci frustrant în Liga Campionilor, un eșec 0-1 contra lui Inter, în care a fost dezavantajată evident de arbitru. Catalanii își vor vărsa toată frustrarea în campionat, acolo unde au un parcurs fenomenal. Trupa lui Xavi a câștigat 6 meciuri și a remizat o singură dată, cu un golaveraj de pe altă planetă, 19 goluri înscrise și unul singur primit. Victoria Realului de ieri, 1-0 cu Getafe, îi obligă să țină pasul. 

De la instalarea lui Eduardo Coudet în funcția de antrenor, Celta Vigo a devenit o echipă de mijlocul clasamentului. Din lotul cotat la 128 de milioane de euro se evidențiază în continuare tot veteranul Iago Aspas. Ajuns la 35 de ani, acesta a marcat 5 dintre cele 9 ale echipei din acest sezon. Celta Vigo este pe 11 în acest moment, cu 10 puncte obținute în primele 7 etape. 

• Celta Vigo nu a marcat NICIODATĂ mai mult de 2 goluri în meciuri disputate contra Barcelonei pe Camp Nou

• Barcelona nu a încasat niciun gol în meciurile jucate pe teren propriu în acest campionat

• 67% este posesia Barelonei în acest sezon, de departe cea mai bună din La Liga

• doar 3.3 cornere/meci a obținut Celta Vigo în acest sezon de La Liga

• 18 cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii celor de la Celta Vigo în primele 7 runde. 

Pe Superbet, SuperPariul Celta marchează sub 2.5 goluri, Celta va avea sub 6.5 cornere și Celta va avea peste 1.5 cartonașe are cota @1.40.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 3 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Liverpool
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.40
Barcelona vs Celta Vigo
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.40
Cota finala: 1.96
Profit: 4.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro