Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

Etapa a 13-a din Superligă se închide la Arad, cu meciul dintre UTA și CFR Cluj! Confruntarea va începe la ora 20:30 și este extrem de importantă pentru ambele grupări.

Arădenii au deja două înfrângeri consecutive, iar situația lui Ilie Poenaru devine una complicată. Totuși, un succes cu campioana României ar urca-o pe UTA până pe loc de playoff, la egalitate cu CSU Craiova.

cota2.ro

Dincolo, CFR Cluj țintește a 5-a victorie consecutivă din competiția internă, dar rămâne de văzut cum se vor descurca elevii lui Dan Petrescu după ce au avut un meci infernal în Conference League. Victoria cu Slavia Praga, 1-0, chiar în Cehia a ridicat moralul clujenilor, dar e posibil să fi și umblat la resursele de energie. Din acest motiv, Petrescu ar putea umbla la echipa de start și sunt șanse importante să vedem schimbări la nivel de prim ”11”.

De la revenirea ”Bătrânei Doamne” în prima ligă, CFR Cluj a câștigat de fiecare dată la Arad. Totuși, istoria întâlnirilor directe este destul de echilibrată, asta în condițiile în care CFR Cluj domină de 5 ani competiția internă: 1 victorie UTA, 2 succese CFR (ambele la Arad) și un rezultat de egalitate.

Un lucru bun de remarcat pentru pariorii care mizează pe goluri, întâlnirile directe sunt aproape seci la nivel de reușite. Din 4 meciuri s-au produs doar 3 goluri, în nicio partidă n-au marcat ambele echipe, formația care a câștigat a făcut-o cu 1-0, iar ultimul meci direct s-a terminat așa cum a început, 0-0.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
UTA vs CFR Cluj
Pronostic:
2
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro