Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETFAIR SPORTSBOOK

Chiar dacă s-a dus weekendul, ziua de luni a început să fie o prelungire bună pentru oferta caselor de pariuri. Campionatele importante păstrează și ele un meci care să închidă runda jucată mai mult pe sâmbătă și duminică, așa că ne putem face și azi un bilet cu șanse bune de reușită.

Rămânem pentru un pariu pe goluri în campionatul nostru, pentru ca biletul să îl completăm cu o șansă dublă venită din Serie A.

cota2.ro

FCU CRAIOVA - CHINDIA (17:30) - Pe foaie, oltenii sunt favoriți cerți pentru duelul de azi cu Chindia, numai că oaspeții sunt în plin proces de transformare. De la sosirea lui Toni Petrea, fostul antrenor de la FCSB, dâmbovițenii și-au schimbat atât stilul de joc, cât și obiceiul rezultatelor. Dacă până acum vorbeam de înfrângeri pe bandă, Chindia a trecut acum în planul succeselor, într-o încercare grea de a se salva de la retrogradare.

Târgoviștenii s-au calificat în grupele Cupei României după ce au învins-o pe CSA Steaua, 2-1, iar în campionat au provocat surpriza etapei a 12-a, după ce au câștigat cu Rapid, tot cu 2-1. Așadar două victorii succesive pentru Toni Petrea, iar Chindia va începe să devină periculoasă.

FCU Craiova punctează la impresia artistică, dar nu reușește să puncteze prea bine în clasament. Oltenii lui Mititelu sunt pe locul 10, cu 15 puncte, dar un succes azi i-ar face să egaleze rivala din oraș, CSU Craiova.

FIORENTINA - LAZIO (21:45) - Etapa a 9-a din Serie A se închide la Florența, cu duelul dintre Fiorentina și Lazio, echipe obișnuite cu prima parte a clasamentului din Italia. ”Violeții” au început greoi sezonul și sunt abia pe locul 13, cu 9 puncte, iar în etapa trecută au bifat deja a 3-a înfrângere stagională, 0-1 cu Atalanta.

Lazio stă mult mai bine: locul 6, cu 17 puncte, iar un succes azi ar urca echipa din capitală până pe locul 3, la egalitate cu Udinese și AC Milan.

Istoria meciurilor directe îi dă dreptate totală lui Lazio! Lazialii au 8 meciuri câștigate în ultimele 10 directe, dar casele de pariuri înclină balanța cotelor de azi spre Fiorentina. Totuși, deși este o partidă greu de anticipat din punct de vedere al câștigătoarei, o șansă dublă cu privirea pe oaspeți ne aduce o cotă excelentă pentru duelul de azi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FCU Craiova vs Chindia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.50
Fiorentina vs Lazio
Pronostic:
X2
Cota
1.60
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro