Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.95

BETANO

UTA și CFR Cluj închid etapa cu numărul 13 din SuperLiga României, astăzi, de la ora 20:30. UTA nu a nimerit mutările din această vară. Claudiu Keșeru este doar o umbră a fostului golgeter, iar antrenorul Ilie Poenaru începe să piardă sprijinul fanilor. Arădenii au pierdut ultimele două partide din SuperLigă și au coborât până pe locul 11, cu 15 puncte strânse în 12 runde. Sunt departe de obiectivul anunțat, calificarea în play-off. 

Campioana CFR Cluj a început să tureze motoarele. Vine după 4 victorii consecutive în campionat și după un triumf mare în grupa de Conference League, 1-0 pe terenul favoritei Slavia Praga. „Feroviarii” au și buzunarul plin, 500.000 de euro obținuți din bonusul de la UEFA, așa că moralul este excelent. În campionat sunt pe locul 4, cu 21 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului Farul. Elevii lui Petrescu au însă 3 meciuri mai puțin disputate!

cota2.ro

• un singur gol a marcat UTA în poarta lui CFR Cluj în cele 4 meciuri jucate de la revenirea în primul eșalon

• sezonul trecut, CFR Cluj a obținut o victorie 1-0 contra celor de la UTA, iar celălalt meci s-a încheiat 0-0

• CFR Cluj are cea mai bună apărare din SuperLigă, 9 goluri încasate

• CFR Cluj a avut deja 9 deplasări în acest sezon, în toate competițiile. A suferit un singur eșec

• în 8 dintre cele 9 deplasări ale lui CFR Cluj s-au înscris sub 2.5 goluri. 

Cota pentru X2 și sub 3.5 goluri este @1.53.

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

Maccabi Tel Aviv și Hapoel Tel Aviv dispută astăzi, de la ora 20:30, un derby de tradiție al Israelului, contând pentru etapa cu numărul 7 a primei ligi.

România trebuie să fie cu ochii pe fotbalul din Israel în perioada următoare, cele două naționale fiind adversare în preliminariile Euro 2024. Maccabi Tel Aviv, cel mai titrat club din istoria țării, cu 23 de campionate cucerite, dă nu mai puțin de 10 fotbaliști în prima reprezentativă. Din această vară au adus și un antrenor cu nume, pe Vladimir Ivic, iar la echipă a revenit starul Eran Zahavi, ultima dată la PSV. Rezultatele sunt cele dorite. Maccabi a obținut 13 puncte în primele 6 runde, iar o victorie astăzi ar duce-o în fruntea clasamentului. 

Hapeol Tel Aviv, rivala din oraș, nu traversează deloc un moment bun. Este penultima în Israel, cu 3 puncte cucerite în 6 runde. Seria slabă a dus la schimbarea antrenorului. La jumătatea lunii septembrie, pe bancă a fost instalat Slobodan Drapic. 

• în ultimele 6 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• Maccabi a câștigat toate cele 3 meciuri directe disputate contra lui Hapoel în anul 2022: 3-2, 5-0 și 2-0

• Maccabi are cel mai bun atac din campionat, 18 goluri marcate în 6 runde. Hapoel a încasat 14!

• Eran Zahavi, noul atacant al lui Maccabi, este golgeterul all-time al naționalei Israelului, cu 33 de goluri. A înscris deja de două ori și în acest campionat. 

Cota pentru peste 1.5 goluri în meci și victoria lui Maccabi Tel Aviv este @1.47.

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

KFUM Oslo și Stabaek IF se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 27 a ligii secunde din Norvegia. 

KFUM Oslo este un club micuț din capitala Norvegiei, fără vreo performanță notabilă sau vreo prezență pe prima scenă. Sezonul acesta ar putea însemna un punct de cotitură. Cu 4 etape rămase de disputat, KFUM are 45 de puncte și ocupă locul 4. Este unul de play-off, dar sunt șanse și la promovarea directă. Ar fi de recuperat 5 puncte față de Stabaek, chiar adversara de astăzi. 

Stabaek este un club cu o tradiție mult mai importantă, campioană în 2008, cu o Cupă a Norvegiei cucerită în 1998 și cu 9 participări în preliminariile cupelor europene. A retrogradat în liga secundă la finalul stagiunii trecute, dar a păstrat un lot peste medie, cu care poate ataca revenirea imediată. Pe 19 august, după două eșecuri consecutive, antrenor a fost instalat Lars Bohinen. Din acel moment, Stabaek a câștigat 5 din cele 6 partide și a urcat pe locul secund, unul care duce direct în prima ligă. 

• meciul tur dintre Stabaek și KFUM Oslo s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• Stabaek a înscris 55 de goluri în primele 26 de etape, al doilea cel mai bun atac din campionat. KFUM Oslo o urmează îndeaproape, cu 54 de reușite

• Stabaek dă al doilea golgeter al competiției, pe Orban Gift, cu 14 goluri. Vârful în vârstă de 20 de ani traversează o formă de grație, 5 goluri și 2 pase decisive în ultimele 4 etape

• în ultimele 12 meciuri disputate de KFUM Oslo s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri.

Cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.33.

35 de Lei Freebet la înregistrare + 25 la verificarea contului pe GetsBet! FĂRĂ DEPUNERE!

Ana Bogdan și Jule Niemeier se întâlnesc astăzi, după ora 18:00, în primul tur al Transylvania Open, competiție din categoria WTA 250 organizată la Cluj-Napoca. 

Ana Bogdan este în cel mai bun moment al carierei. A ajuns în semifinale la ultimele două turnee jucate, la Portoroz și Parma, urcând până pe locul 46 în clasamentul WTA. Sportiva „tricoloră” a făcut progrese evidente la capitolul fizic, se mișcă mai bine ca niciodată, și este principala speranță a României la ediția din acest an de la Transylvania Open. 

În primul tur înfruntă însă o jucătoare capricioasă, pe Jule Niemeier (74 WTA). Nemțoaica în vârstă de 23 de ani are un stil unic, lovituri puternice și neconvenționale de forehand, dar este inconstantă. Anul acesta a surprins în turneele de Grand Slam. A ajuns până în sferturi la Wimbledon, iar la US Open a fost oprită în optimi de liderul mondial Iga Swiatek, după ce Niemeier câștigase primul set. 

• ultimele 3 meciuri jucate de Ana Bogdan au fost unele lungi, cu peste 20 de game-uri 

• ultimul meci jucat de Niemeier pe hard a fost chiar eșecul cu Swiatek de la US Open, scor 6-2, 4-6, 0-6

• Ana Bogdan a câștigat 71.20% dintre punctele jucate pe propriul serviciu în anul 2022, un procentaj excelent

• Și Jule Niemeier are procentaje bune pe serviciu. A câștigat în anul 2022 peste 68% dintre puncte, trimițând și un total de 97 de ași. 

Cota pentru peste 18.5 game-uri este @1.32.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA vs CFR Cluj
Pronostic:
X2 & SUB 3.5 goluri
Cota
1.53
Maccabi Tel Aviv vs Hapoel Tel Aviv
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.47
KFUM Oslo vs Stabaek
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.33
Ana Bogdan vs Jule Niemeier
Pronostic:
peste 18.5 game-uri
Cota
1.32
Cota finala: 3.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro