Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Sevilla

Superbet

Borussia Dortmund - Sevilla este unul dintre cele mai interesante dueluri de marți din Liga Campionilor. După ce au câștigat cu 4-1 în Spania, nemții pleacă din postura de favoriți și la duelul de pe Signal Iduna Park, din Dortmund.

Înfrângerea din Liga Campionilor i-a fost fatală lui Lopetegui, demis de la cârma andaluzilor. Sevilla l-a instalat pe Jorge Sampaoli, iar stilul argentinianului ne-ar putea ajuta de acum încolo să avem șanse mari pentru un pariu special pe jocurile celor de la Sevilla.

cota2.ro

La ce ne referim? Sampaoli vrea ca echipele lui să aibă atitudine și să fie agresive. Acest stil de joc se traduce și cu un pressing destul de sus, dar și cu intrări hotărâte ale fotbaliștilor. De aici și riscul ca Sevilla să devină o echipă care să faulteze destul de des în timpul meciurilor.

În meciul tur, Sevilla a făcut 14 faulturi în fața lui Dortmund. Mai apoi, în remiza din campionat cu Athletic Bilbao, scor 1-1, Sevilla, la primul meci cu Sampaoli, a făcut 19 faulturi și a încasat cinci cartonașe galbene. În plus, la toate aceste aspecte adăugăm și dorința de revanșă a ibericilor, după corecția suferită chiar în fața propriilor fani.

Ca să mai spere la o posibilă calificare în primăvara din Liga Campionilor, Sevilla e obligată să câștige cu Dortmund. Orice alt rezultat, ținând cont că prima poziție e ocupată de City, va însemna că Sevilla va trebui să se bată cu Copenhaga pentru locul 3 din grupă și, implicit, continuarea aventurii europene în Europa League.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Dortmund vs Sevilla
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Sevilla
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro