Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Chelsea

Superbet

AC Milan și Chelsea se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide de marți din Liga Campionilor. După 0-3 în tur, la Londra, italienii vor să spele rușine și să-și ia revanșa în fața propriilor fani.

Pe San Siro va fi, din nou, atmosferă de derby, asta după ce în urmă cu 3 zile arena din Milano s-a umplut pentru confruntarea cu Juventus. După corecția din Ligă, Milan s-a recalibrat în Serie A și a câștigat fără drept de apel duelul cu rivala din Torino, scor 2-0.

cota2.ro

Pe o răbufnire de orgoliu din partea trupei lui Pioli mizăm și pentru pariul nostru de azi. Avem nevoie de trei lucruri din partea ”diavolilor” milanezi pentru a bifa o cotă senzațională. Două dintre cerințele pe care le-am păstrat azi au fost îndeplinite de Milan în meciul tur cu Chelsea.

Grupa E din Liga Campionilor pare deschisă tuturor posibilităților după primele 3 etape. Salzburg e lider cu 5 puncte, Chelsea și Milan au ajuns la borna de 4 puncte, în timp ce Dinamo Zagreb are 3 puncte.

În aceste condiții, duelul direct dintre Milan și Chelsea devine cu atât mai important, asta pentru că echipa care se va impune va lua o opțiune serioasă pentru calificarea în primăvara din Liga Campionilor.

Așadar, pentru pontul ales azi, avem nevoie de minimum un gol marcat de Milan, de cel puțin trei cornere ale rossonerilor (condiție bifată în tur) și de minimum două cartonașe primite de gazde (condiție bifată în tur). Astfel, din planul pus la cale azi, doar golul ar trebui să fie noutatea Milanului față de meciul de pe Stamford Bridge.

  • 8 victorii din 9 meciuri are AC Milan pe San Siro în ultima perioadă.
  • în 9 din ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu AC Milan a reușit să marcheze.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AC Milan vs Chelsea
Pronostic:
AC Milan va avea: peste 0,5 goluri & peste 2,5 cornere & peste 1,5 cartonașe
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro