Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

Superbet

AC Milan și Chelsea Londra se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei E din Liga Campionilor.  AC Milan a reușit o victorie mare în week-end, 2-0 împotriva lui Juventus. Rezultatul este deosebit dacă ținem cont de problemele de lot cu care se confruntă Stefano Pioli. O echipă întreagă este accidentată, toți oameni de bază. Lista e deschisă de Ibrahimovic și închisă de portarul titular Maignan. Ciprian Tătărușanu o să apere poarta campioanei Italiei și la această partidă. Dacă în campionat s-a descurcat cu o formulă încropită, pentru Pioli e mai dificil în Ligă. Mai ales că grupa este una foarte echilibrată. RB Salzburg e lider (5 puncte), urmată de Chelsea și Milan (câte 4) și Zagreb (3).

Lui Chelsea i-a prins bine șocul schimbării antrenorului. Pauza internațională a picat perfect pentru Graham Potter, două săptămâni în care a putut să se facă înțeles în fața noilor elevi. Au fost 3 victorii din acel moment, un golaveraj total 8-1. Gruparea londoneză este ferită și de accidentări. Doar Fofana este indisponibil astăzi, în timp ce Kante nu e 100% cu pregătirea fizică.

cota2.ro

• săptămâna trecută, pe Stamford Bridge, Chelsea îi administra un 3-0 categoric lui AC Milan

• AC Milan a expediat un singur șut pe poartă în meciul tur cu Chelsea. Londonezii au avut 6

• 41 de ocazii de gol și-a creat Chelsea în acest sezon din Liga Campionilor

• lotul lui Chelsea valorează 861.50 milioane de euro, infinit mai mult decât varianta actuală pe care Pioli o are la dispoziție. Cu toți fotbaliștii sănătoși, AC Milan e cotată la 550 de milioane

• 4 cornere a obținut Chelsea în meciul cu AC Milan de săptămâna trecută

SuperPariul Chelsea marchează peste 0.5 goluri și Chelsea va avea peste 2.5 cornere are cota @1.55.

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

Celtic Glasgow și RB Leipzig se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei F din Liga Campionilor. Celtic este una dintre formațiile care ar fi meritat mai mult până în această fază a Ligii Campionilor. Campioana Scoției a arătat secvențe de fotbal foarte bun, dar a obținut un singur punct din disputele cu Real Madrid, Sahtior și RB Leipzig. Situația este mult mai bună în competiția internă, lider cu 24 de puncte din 27 posibile. 

Soluția împotriva inconstanței lui Leipzig nu a fost rezolvată nici de Marco Rose, noul antrenor. Dacă în Ligă situația este sub control, la un singur punct în spatele lui Sahtior, ocupanta poziției secunde, în Bundesliga startul de sezon nu este cel dorit de fani, locul 1, cu 12 puncte obținute în 9 etape. În week-end, Leizpig a scos pe final o remiză la Mainz, scor 1-1, salvată de golgeterul Nkunku. Accidentările îi dau în continuare bătăi de cap lui Rose. Klosterman, Halstenberg, Laimer, Olmo dar mai ales portarul titular Gulacsi lipsesc astăzi.

• RB Leipzig a câștigat meciul direct disputat contra lui Celtic în urmă cu o săptămână, scor 3-1

• 16-12 în favoarea lui RB Leipzig a fost raportul ocaziilor de gol în acea dispută

• Leipzig a primit gol în toate deplasările jucate în Bundesliga și Liga Campionilor în acest sezon. A încasat 11 goluri în 5 partide disputate pe teren străin în campionat

• ultimele 3 meciuri disputate de Celtic în toate competițiile au fost GG

• Christopher Nkunku, starul lui Leipzig, traversează cel mai bun moment al sezonului. A marcat 4 goluri în precedentele 3 apariții. 

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează este @1.50. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 4 a îndrăgitului proiect PIRAMIDA unde am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, miză pe care am retras-o după câștigarea pariului 3, iar acum voi miza pe pariul 4 tot profitul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AC Milan vs Chelsea
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.55
Celtic vs RB Leipzig
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.50
Cota finala: 2.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro