Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs FC Sevilla

Superbet

Borussia Dortmund - FC Sevilla

Borussia Dortmund poate spulbera sansele Sevillei la locul 2 si se poate califica in optimi daca se impune in aceasta seara. Dortmund i-a invins pe spanioli cu 4-1 saptamana trecuta, insa cred ca jocul de azi va fi ceva mai dificil, avand in vedere ca oaspetii au produs un soc la echipa si au schimbat antrenorul. Borussia vine dupa un 2-2 contra lui Bayern Munchen, obtinut la ultima faza a meciului, iar moralul e unul bun inaintea acestei confruntari. ”Galben-negrii” au foarte multi jucatori indisponibili, printre acestia numarandu-se Haller, Reus, Schulz, Dahoud sau Reina, insa Edin Terzic a demonstrat ca poate organiza foarte bine echipa si poate obtine rezultate foarte bune, chiar si fara unele piese importante.

FC Sevilla a remizat cu Bilbao pe propriul teren dupa un joc in care oaspetii au avut mult mai multe sanse de a marca. Echipa lui Sampaoli a inceput bine partida, a marcat repede si a dominat primele 20 de minute, insa dupa aceea jocul a luat o cu totul alta intorsatura. Sevilla are o singura victorie in ultimele 11 meciuri, iar in aceasta seara e obligata sa ia cele trei puncte pentru a mai spera la primavara UEFA Champions League. Inafara de schimbarea de antrenor, mari lucruri nu s-au schimbat de la meciul tur si cred ca si in aceasta confruntare o sa avem parte de multe reusite.

cota2.ro

Pentru ambele formatii e un meci extrem de important si ma astept ca ocaziile sa fie intr-un numar destul de mare. Anticipez un duel cu goluri de ambele parti, cu multe atacuri periculoase si multe lovituri de colt. Ambele echipe se apara de multe ori destul de slab, iar in fata unor atacanti de clasa, orice greseala e taxata. Eu am ales sa joc o cota de 2.10 la Superbet, pentru un pronostic extrem de interesant: ”Ambele echipe marcheaza in oricare repriza”. Cred ca e o valoare buna si personal ma astept la minim 3-4 reusite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Dortmund vs FC Sevilla
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza in oricare repriza
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 7.70
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro