Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Chelsea

UNIBET

AC Milan - Chelsea

AC Milan e pe locul 5 in Serie A, la doar 3 puncte de liderul Napoli, iar in Champions League e pe locul 3, la un singur punct de liderul Salzburg. AC Milan a invins-o pe Juventus in week-end, scor 2-0, iar moralul e la cote maxime inaintea acestei partide. Pioli are o multime de accidentati, printre acestia numarandu-se Calabria, Florenzi, De Ketelaere, Ibrahimovic, Kjaer, Maignan si Saelemaekers. Cel mai probabil, in poarta italienilor se va afla Tatarusanu, portarul roman fiind imbatabil in week-end. In partida de saptamana trecuta contra londonezilor, Milan a cedat la scor de forfeit, insa cred ca acest meci va fi cu totul altfel. Milan a castigat 7 din ultimele 8 partide de pe teren propriu si de fiecare data si-a creat minim 12 ocazii de gol.

Chelsea vine dupa 3 succese consecutive, iar Graham Potter pare sa-si fi pus amprenta pe jocul englezilor. Chelsea sufera insa in deplasare unde a primit gol in ultimele 4 meciuri si in care au bifat numai putin de 3 infrangeri. Chelsea nu a pierdut niciodata pe ”San Siro” in ultimele 4 confruntari, iar in acest duel pornesc ca favoriti conform bookmakerilor. Chelsea are un trio de atac excelent cu Mount in dreapta, Aubameyang in centru si Sterling in stanga si ma astept ca acestia sa puna destule probleme defensivei improvizate a gazdelor. 

cota2.ro

Partida va fi una disputata, asta e clar, insa Milan, in ciuda faptului ca porneste cu sansa a doua, poate pune mari probleme pe contraatac sau la fazele fixe. In ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, Milan si-a creat minim 17 ocazii de gol, iar in 3 dintre aceste meciuri au trecut de bariera de 20 de suturi per meci. Milanul finalizeaza de cele mai multe ori fazele, iar Giroud, Leao si Diaz sunt letali cand au spatiu. Pontul meu pentru acest meci este ”AC Milan are minim 12 suturi in meci”, la o cota de 1.85, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
AC Milan vs Chelsea
Pronostic:
AC Milan are minim 12 suturi in meci
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro