Ponturi Pariuri Fotbal FC Copenhaga vs Manchester City

BETANO

FC Copenhaga - Manchester City

FC Copenhaga e pe ultimul loc in grupa de UEFA Champions League, iar partida cu Manchester City se anunta a fi una imposibila. In meciul de saptamana trecuta de pe ”Etihad”, acestia si-au creat doar doua ocazii de gol si au plecat invinsi cu un sec 0-5. Gazdele au doar o singura victorie in ultimele 7 partide si sunt decimati de accidentari, acestia avand numai putin de 9 indisponibili pentru aceasta confruntare. Cred ca danezii vor pleca cu gandul sa nu incaseze la fel de multe si in retur, insa e destul de greu avand in vedere valoarea impresionanta a adversarului.

Manchester City are victorii pe linie in ultimele 6 meciuri si de fiecare data a reusit sa puncteze de minim doua ori. Trupa lui Guardiola si-a surclasat adversarul de azi in urma cu o saptamana unde echipa sa a sutat de 16 ori pe poarta si si-a creat numai putin de 30 de ocazii de gol. Haaland e pur si simplu o masinarie, norvegianul reusind sa puncteze in ultimele 10 jocuri oficiale pentru ”cetateni”. Cu un succes in aceasta seara, Manchester City se califica in fazele eliminatorii, insa Guardiola a respectat mereu competitia si a vrut 6 victorii din 6 in grupe. Ma astept la un prim 11 clasic, fara prea multe schimbari si un succes clar al englezilor in aceasta confruntare. 

cota2.ro

Manchester City incepe foarte bine meciurile si tot timpul incearca sa marcheze cat mai mult in prima repriza. In ultimele 4 meciuri oficiale au reusit sa marcheze de minim doua ori pana la pauza, fara sa primeasca vreun gol. Un deznodamant asemanator astept si astazi, avand in vedere diferenta uriasa de valoare. Pontul meu pentru aceasta partida este ”Manchester City -1.0 AH in Prima Repriza”, la o cota de 2.02, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Copenhaga vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1.0 AH (Prima Repriza)
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro