Ponturi Pariuri Fotbal Maccabi Haifa vs Juventus

BETFAIR SPORTSBOOK

Maccabi Haifa - Juventus

Maccabi Haifa e ultima in clasamentul Grupei H din UEFA Champions League si cel mai probabil aventura acestora se va incheia in aceasta faza a competitiei. Israelienii nu au jucat insa rau si au aratat ca stiu fotbal. Acestia au pierdut cu 0-2 in fata celor de la Benfica, cu 1-3 in fata lui PSG si cu 1-3 in partida de saptamana trecuta contra lui Juventus. Returul cu italienii se anunta unul interesant pentru ca acestia au nevoie de puncte ca de aer pentru a spera la unul din primele doua locuri. Maccabi are 5 victorii cu minim doua goluri marcate in ultimele 6 partide de pe propriul teren, iar in ultimele 24 de meciuri ca si echipa gazda, au reusit sa inscrie cel putin o data.

Juventus e pe locul 3 in grupa, iar victoria e singura varianta in aceasta partida. Italienii nu se descurca deloc bine in deplasare unde nu au mai castigat de 9 partide, mai exact de la inceputul lunii Mai, lucru dezamagitor, mai ales ca vorbim totusi de ”Batrana Doamna”. Juventus vine dupa esecul cu Milan din Serie A, scor 0-2, iar dupa jocul prestat, trupa lui Allegri are sanse minime la titlu in acest sezon. Pogba, De Sciglio si Chiesa nu pot evolua in acest meci, acestia absentand de foarte mult timp dupa accidentari grave. Juventus joaca slab in deplasare, iar un aspect interesant este acela ca echipa din Torino, in ultimele 5 deplasari, nu a avut niciodata mai mult de 35 de atacuri periculoase, lucru extrem de dezamagitor, avand in vedere ca au jucat contra unor echipe ca Monza sau Sampdoria.

cota2.ro

Nu o vad deloc bine pe Juventus in aceasta deplasare. Israelienii se motiveaza extraordinar inaintea acestor partide si reusesc de cele mai multe ori sa puncteze. In acest sezon european, Maccabi a avut minim 14 ocazii de gol in duelurile de pe teren propriu contra lui Olympiakos, Apollon, Steaua Rosie Belgrad si PSG. Avand in vedere ce joaca Juventus in momentul de fata, cel putin 11 suturi ale gazdelor, par floare la ureche. Mizez asadar pe minim 11 suturi in meci ale celor de la Maccabi Haifa, la o cota de 1.83, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Maccabi Haifa vs Juventus
Pronostic:
Maccabi Haifa are minim 11 suturi in meci
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 5.81
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro