Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.34

Superbet

După o zi ciudată de marți în Liga Campionilor, plină de remize și de meciuri cu goluri puține, dar și de ”bombele” Manchester City sau Juventus, încercăm să fim ceva mai optimiști pentru duelurile de azi.

Pe ideea că afișele anunță meciuri spectaculoase, dar și pe aceea că nu pot fi două zile la rând ”triste” în UEFA Champions League, avem trei partide pe care le-am așezat pe un bilet unde trebuie să ne completăm cu multe reușite.

cota2.ro

PLZEN - BAYERN (22:00) - Bayern Munchen poate face un pas decisiv spre calificarea în primăvara din Liga Campionilor dacă va câștiga azi în Cehia și dacă o va ajuta și rezultatul dintre Barcelona și Inter. De exemplu, în eventualitatea unui egal pe Camp Nou, Bayern va fi sigură de locul în optimi.

  • Bavarezii merg la Plzen după ce au scăpat la ultima fază victoria în derby-ul cu Borussia Dortmund, 2-2, așa că Nagelsmann va dori să-și împace fanii cu al 4-lea succes la rând în grupele Ligii. Dacă totul decurge normal, aici se va pune doar problema scorului, cu Bayern respectându-și la maximum statutul de super-favorită. Noi am ales un super-pariu care poate ieși ușor!

NAPOLI - AJAX (19:45) - Seara de UCL ar trebui să înceapă în forță. De la 19:45, în prima rundă de meciuri, Napoli o primește pe ”Stadio Diego Armando Maradona” pe Ajax, într-un meci care se anunță spectaculos. Săptămâna trecută, în tur, Napoli a înghesuit-o teribil pe Ajax chiar la Amsterdam: victorie cu 6-1 pentru italieni.

  • Dacă vrea să mai spere la calificarea în primăvara din Ligă, Ajax trebuie să câștige neapărat, așa că ”lăncierii” vor veni să atace. Dincolo, Napoli trebuie să câștige pentru a-și obține biletele pentru optimi. 13 goluri a marcat Napoli în primele 3 meciuri, o prestație absolut fantastică, iar trupa lui Spalletti e dezlănțuită și în Serie A. Napoli conduce ierarhia, 23 de puncte în 9 etape și 22 de goluri marcate deja.

BARCELONA - INTER (22:00) - Derby-ul zilei din Liga Campionilor se joacă pe Camp Nou. Barcelona are o singură variantă înaintea duelului cu Inter: victoria! După ce a pierdut în tur, la Milano, 0-1, Barca lui Xavi are nevoie de succes pentru a rămâne în cursa calificării. O nouă înfrângere ar semna sentința pentru catalani și i-ar trimite pe aceștia în Europa League.

Barca a înscris puțin în primele 3 meciuri din grupă (doar 5 goluri) și a încasat destul de mult (4 goluri). Xavi are în continuare bătăi de cap cu defensiva, unde Araujo, Christensen, Bellerin și Kounde nu vor putea juca, iar Inter ar putea profita din plin de vulnerabilitatea din apărarea catalanilor. Ibericii vor fi la conducerea jocului, dar Inter va avea șansele ei importante în zona de contraatac.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Plzen vs Bayern
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere & Peste 0,5 cartonașe
Cota
1.50
Napoli vs Ajax
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Barcelona vs Inter
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 3.34
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro