Ponturi Pariuri Fotbal Viktoria Plzen vs Bayern Munchen

Superbet

Viktoria Plzen și Bayern Munchen se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei C din Liga Campionilor. Viktoria Plzen, campioana Cehiei, și-a arătat limitele în „grupa morții” din actuala ediție a Ligii Campionilor. Nu a obținut niciun punct în primele trei meciuri contra lui Bayern, Inter și Barcelona, dar formația antrenată de Michal Bilek nu poate fi acuzată că nu a încercat. În limitele posibilităților oferite de un lot cotat la 28.5 milioane de euro, cehii au ieșit la joc și au pus în pericol în câteva rânduri cei trei granzi. Au bifat și un gol, chiar pe Camp Nou, în eșecul 1-5 contra catalanilor. Moralul a fost menținut la cote bune datorită parcursului din competiția internă. Plzen lider detașat, neînvins în primele 10 runde. 

În cazul lui Bayern Munchen, lucrurile stau fix pe dos. Bavarezii au punctaj maxim în grupa de Champions League, dar în Bundesliga merg din sincopă în sincopă. În week-end au obținut un singur punct din deplasarea de la Dortmund, fiind egalată la 2 la ultima acțiune a meciului. Campioana en-titre este doar pe locul 3, cu 16 puncte, 4 sub surprinzătorul lider Union Berlin. Bayern are absențe serioase în defensivă pentru acest meci. Davies și Hernandez sunt accidentați, iar portarul Manuel Neuer nu a făcut deplasarea în Cehia, fiind odihnit.

cota2.ro

Bayern Munchen a câștigat cu 5-0 meciul disputat săptămâna trecută contra lui Viktoria Plzen. Alte informații și statistici interesante: 

• Plzen și-a creat 10 ocazii de gol în partida de la Munchen, obținând și o lovitură de la colțul terenului

• 5.6 cornere/meci a obținut Plzen în acest sezon în competiția internă

• Plzen a beneficiat de 3 cornere în singurul meci jucat pe teren propriu în această grupă de Liga Campionilor, eșecul 0-2 cu Inter

• 8 cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii lui Plzen în primele 3 partide din grupă

• 56 de ocazii de gol și 28 de șuturi pe spațiul porții a avut Bayern în primele meciuri din grupă

• 25 de goluri a înscris Bayern în primele 9 runde din Bundesliga, de departe cea mai bună ofensivă din campionat

• 21.11 ocazii de gol/meci și-a creat Bayern în meciurile disputate în acest sezon.

SuperPariul peste 2.5 goluri în meci, fiecare echipă are peste 0.5 cornere și peste 0.5 cartonașe în meci are cota @1.60. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Viktoria Plzen vs Bayern Munchen
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro