Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 21.27

BETANO

Bodo/Glimt - Arsenal

Arsenal are 6 puncte acumulate dupa primele doua meciuri din UEFA Europa League, acestia avand insa un meci in minus fata de norvegienii de la Bodo/Glimt care in primele 3 partide au acumulat numai putin de 4 puncte. In partida tur de pe ”Emirates”, Arsenal s-a impus la scor de forfeit, Bodo/Glimt reactionand destul de putin in partea secunda. Trupa lui Kjetil Knutsen e pe locul secund in campionatul din Norvegia, iar lupta pentru acest loc se va da intre ei, Rosenborg si Lillestrom deoarece Molde e ca si campionana, avans 15 puncte avand cu 5 etape inainte de final. Arsenal vine dupa succesul cu Liverpool si merge perfect in Premier League, ocupand prima pozitie dupa 9 etape, cu 24 de puncte acumulate. Ma astept ca Arteta sa mai schimbe, avand in vedere programul aglomerat, iar Bodo/Glimt joaca bine pe teren propriu, unde cred ca le va fi greu englezilor, avand in vedere suprafata artificiala, extrem de rapida. 

cota2.ro

Feyenoord - Midtjylland

In Grupa F din UEFA Europa League, lucrurile sunt extrem de echilibrate avand in vedere ca toate formatiile au acumulat numai putin de 4 puncte dupa primele 3 jocuri. Feyenoord are cea mai buna ofensiva din competitie, cu 10 goluri marcate, iar in singurul meci de pe teren propriu din aceasta grupa, jucat in compania austriecilor de la Sturm Graz, olandezii au marcat de 6 ori, fara sa primeasca vreunul. Midtjylland joaca bine in deplasare, avand in vedere statisticile din competitia interna, insa in fata unor adversari cu nume, acestia fac uneori meciuri dezastruoase, dovada fiind partida impotriva Benficai din tururile preliminare ale UEFA Champions League. In tur a fost 2-2, dupa un meci in care Feyenoord a condus la pauza cu 2-0. Ma astept ca insa la o mica revansa a olandezilor, care au o echipa mult mai valoroasa si care in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu au avut de fiecare data minim 54 de atacuri periculoase si minim 7 lovituri de la coltul terenului.

FCSB - Silkeborg

Trupa lui Nicolae Dica isi doreste o revansa in fata celor de la Silkeborg, insa nu stiu in ce masura o vor si obtine. Danezii au o echipa destul de bine organizata, in timp ce defensiva lui FCSB sufera din multe puncte de vedere. Tehnicianul ”ros-albastrilor” a declarat ca Florinel Coman, Dawa, Tamm si Radunovic nu sunt 100% refacuti pentru acest joc si cel mai probabil nu ii va utiliza. In aceste conditii, e de asteptat cel putin un gol al oaspetilor. FCSB va incepe insa cu o linie de mijloc foarte buna si cu o linie de 3 in ofensiva, deasemenea, foarte valoroasa. Victoria e prioritara pentru gazde care, daca vor pierde, vor iesi din calcule pentru o eventuala calificare in primavara europeana. Cred totusi ca scenariul din partida tur nu se va mai repeta si ma astept la un rezultat pozitiv al FCSB-ului. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bodo/Glimt vs Arsenal
Pronostic:
GG3+ & Bodo/Glimt are minim 3 cornere
Cota
2.80
Feyenoord vs Midtjylland
Pronostic:
Feyenoord inscrie minim doua goluri & Feyenoord are minim 6 cornere
Cota
2.62
FCSB vs Silkeborg
Pronostic:
1X & FCSB are minim doua cornere in fiecare repriza
Cota
2.90
Cota finala: 21.27
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro