Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.92

BETANO

Feyenoord Rotterdam și Midtjylland se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 4 a grupei F din Europa League. Feyenoord a fost o forță ofensivă în prima parte a acestui sezon. În Eredivisie a înscris 23 de goluri în 9 etape, iar în grupa de Europa League a punctat de 10 ori în 3 partide. Antrenorul Arne Slot are la dispoziție întreg lotul pentru disputa de astăzi, inclusiv brazilianul Danilo. Vârful adus de la Ajax a marcat deja 7 goluri în această stagiune. 

Și Midtjylland, vicecampioana și deținătoarea Cupei în Danemarca, propune un fotbal atractiv. Are tot 4 puncte în grupa de Europa League, la fel ca Feyenoord, Lazio și Sturm Graz. Unica victorie a fost una care va rămâne în istoria fotbalului danez, 5-1 contra lui Lazio. Spaniolul Albert Capellas, antrenor instalat la finalul lunii august, are la dispoziție un lot bun, cotat la aproape 50 de milioane de euro. Este o multinațională, 15 fotbaliști străini, dintre care 7 convocați constant la echipele lor naționale.

cota2.ro

• meciul direct disputat între Midtjylland și Feyenoord săptămâna trecută s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• 18-11 în favoarea lui Midtjylland a fost raportul ocaziilor de gol în partida tur 

• 5.3 goluri/meci este media în disputele lui Feyenoord din această ediție de Europa League, cea mai ridicată dintre toate formațiile participante în competiție

• și în cazul lui Midtjylland media este excelentă, 3.7 goluri/partidă

• 19.22 ocazii de gol/meci și-a creat Feyenoord în acest sezon de Eredivisie

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.34.

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

PSV Eindhoven și FC Zurich se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei A din Europa League. 

PSV are șanse reale să întrerupă dominația lui Ajax în acest sezon. Dacă rivala din Amsterdam și-a vândut toate vedetele în perioada de mercato, formația pregătită acum de Ruud van Nistelrooy a păstrat lotul intact, inclusiv pe starul Cody Gakpo. A reușit și câteva mutări importante, Luuk de Jong, Xavi Simons sau Anwar El Ghazi, iar rezultatele sunt cele așteptate. PSV are 21 de puncte în Eredivisie, la două lungimi în spatele liderului. În grupa de Europa League este neînvinsă, 4 puncte în două dispute. Are și un meci restant, la Londra, cu Arsenal. 

FC Zurich a suferit o cădere cum rar poate fi găsită în istoria recentă a fotbalului european. Campioana en-titre a Elveției ocupă ultimul loc în actuala stagiune, cu doar 4 puncte obținute în primele 10 etape. Gluma deja s-a îngroșat în privința retrogradării, așa că la începutul acestei săptămâni a venit un nou antrenor, Bo Henriksen. Zurich a fost ciuca bătăilor și în grupa de Europa League, 3 înfrângeri în tot atâtea partide, golaveraj 3-9. 

• PSV a spulberat-o pe Zurich în meciul direct de săptămâna trecută, scor 5-1. Tabela arăta 4-0 încă din minutul 35

• Cody Gakpo, starul lui PSV, are un sezon fabulos. E golgeterul Europa League, cu 3 goluri și o pasă decisivă. În Eredivisie a marcat 9 goluri și a semnat 6 assisturi în 9 runde

• PSV are cel mai bun atac din Eredivisie, 29 de goluri marcate în 9 etape

• 20.56 ocazii de gol/meci și-a creat PSV în acest sezon din Eredivisie, cea mai ridicată medie, peste rivalele Ajax și Feyenoord.

Pe Betano, cota pentru peste 2.5 goluri în meci este @1.42. 

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

CFR Cluj și Slavia Praga se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 4 a grupei G din UEFA Conference League. 

Dan Petrescu nu poate folosi astăzi 4 dintre cei mai importanți fotbaliști ai campioanei CFR Cluj. Andrei Burcă, Bordeianu și Debeljuh au accidentări mai vechi, iar liderul Ciprian Deac a fost lovit serios în remiza cu UTA, scor 1-1, din week-end. Campioana României are șanse de calificare în primăvara europeană. A obținut 4 puncte în primele 3 runde ale celei mai echilibrate grupe din Conference League. Ballkani, Sivasspor și Slavia au tot câte 4 puncte. 

Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, vine la Cluj-Napoca dornică să răzbune eșecul de săptămâna trecută. Trupa lui Jindrich Trpisovsky a dominat meciul de la un capăt la celălalt, dar s-a văzut învinsă, scor 0-1. Lucrurile nu merg bine nici în competiția internă, altă înfrângere nemeritată în week-end, 0-2 la Sigma Olomouc. E clar că trupa lui Trpisovsky are probleme la finalizare, deși jocul funcționează. 

• CFR și Slavia s-au mai înfruntat o dată pe arena din Gruia, în preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2019/2020. Cehii se impuneau cu 1-0

• 12-3 în favoarea celor de la Slavia Praga a fost raportul loviturilor de la colțul terenului în meciul direct de săptămâna trecută

• 13 cornere a obținut Slavia Praga în meciul cu Sigma Olomouc, din urmă cu 4 zile

• 6.9 cornere/meci a obținut Slavia Praga în acest sezon din Cehia. CFR Cluj are o medie de 4 lovituri de la colț/partidă în Superliga României.

Pe Betano, cota pentru Slavia Praga va avea mai multe cornere este @1.65.

35 de Lei Freebet la înregistrare + 25 la verificarea contului pe GetsBet! FĂRĂ DEPUNERE!

Real Sociedad și Sheriff Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei E din Europa League. 

Real Sociedad continuă și în acest sezon cu Imanol Alguacil pe bancă, iar bascul găsește mereu soluții pentru a reinventa echipa. Vara în mercato a fost plină. Au plecat starurile Isak și Willian Jose, dar înlocuitorii au fost pe măsură, Umar Sadiq, Brais Mendes, Alexander Sorloth sau Tekefusa Kubo. Sociedad a strâns 16 puncte în primele 8 etape din La Liga și este egala lui Atletico Madrid și Betis, în lupta pentru locul 4. În Europa League a câștigat toate meciurile jucate împotriva lui Manchester United, Sheriff și Omonia. 

Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, nu a mai reușit rezultatele excepționale de anul trecut, când evolua în grupele Ligii Campionilor și obținea o victorie istorică contra lui Real Madrid. Acum e doar pe locul 3 în grupa de Europa League, 3 puncte obținute în deplasarea contra codașei Omonia Nicosia. 

• Real Sociedad a câștigat cu 2-0 meciul disputat săptămâna trecută contra lui Sheriff

• Real Sociedad are 5 victorii consecutive în toate competițiile. În week-end a învins-o pe Villarreal, scor 1-0

• Real Sociedad a primit un singur gol în primele 3 runde din Europa League. Are cea mai bună defensivă din competiție, la egalitate cu Arsenal și Freiburg

• 371.30 milioane de euro valorează lotul lui Real Sociedad. Cel al lui Sheriff Tiraspol este cotat la 14.03 milioane.

Pe Betano, cota pentru Real Sociedad câștigă meciul este @1.25. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Feyenoord vs Midtjylland
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.34
PSV vs Zurich
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
CFR Cluj vs Slavia Praga
Pronostic:
Slavia cele mai multe cornere
Cota
1.65
Real Sociedad vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 3.92
Profit: 14.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro