Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Silkeborg

Superbet

FCSB și danezii de la Silkeborg se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei B din UEFA Conference League.  Lupta pe două fronturi, Superligă și Conference League, le-a prins rău celor de la FCSB. Finanțatorul Gigi Becali a schimbat pe rând obiectivele, a ordonat ca jucătorii să fie odihniți și schimbați în funcție de toanele lui, iar rezultatele nu au fost cele dorite. Vicecampioana României se apropie de zona play-off-ului în campionat, grație celor două victorii obținute în ultimele două etape, 3-2 cu FC Argeș și 2-0 cu Petrolul. Umilința de săptămâna trecută, 0-5 la Silkeborg, face ca astăzi să fie trimisă cea mai bună garnitură! FCSB are inclusiv șanse la primăvara europeană. A strâns un singur punct până acum, dar Anderlecht, echipa de pe locul secund, are doar 4. Nicolae Dică poate folosi o echipă apropiată de cea standard. Cel puțin în ofensivă toți oamenii sunt apți și în formă. Căpitanul Florinel Coman a întrerupt o secetă internă de aproape 2 ani în disputa cu Petrolul. 

Silkeborg ocupă în acest moment locul 4 în prima ligă daneză, cu 20 de puncte obținute în 12 runde, la 4 lungimi în spatele liderului. Formația antrenată de Kent Nielsen practică un joc încântător pe alocuri, trasee lucrate, cu mingea jos. Va avea însă un mare dezavantaj la București. Partida de pe Arena Națională se va juca pe un gazon natural, condiții total diferite față de sinteticul pe care danezii sunt obișnuiți. 

cota2.ro

Silkeborg a umilit-o pe FCSB în meciul de săptămâna trecută, scor 5-0. Nicolae Dică a folosit însă o echipă plină de rezerve. Alte informații și statistici interesante: 

• FCSB a marcat în 9 dintre cele 10 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• Silkeborg a pierdut unica deplasare jucată în grupa de Conference League, 0-1 pe terenul lui Anderlecht

• Silkeborg vine după o remiză obținută în week-end, 1-1 pe terenul lui Odense

• 11 goluri a marcat FCSB în cele 6 meciuri disputate pe teren propriu în competiția internă

• Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB, este golgeter în Superligă, cu 9 goluri

• 5.3 cornere/meci are FCSB în acest sezon din Superliga României

• 8 cornere a obținut FCSB în unicul meci disputat pe teren propriu în această ediție de Conference League, contra lui Anderlecht. 

Pe Superbet, SuperPariul FCSB marchează peste 0.5 goluri și FCSB va avea peste 3.5 cornere are cota @1.85. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Silkeborg
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro