Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Barcelona

Superbet

Real Madrid și Barcelona se întâlnesc azi, de la 17:15, într-un El Clasico așteptat cu sufletul la gură în toată lumea. Spaniolii au programat partida după-amiaza pentru ca super-duelul dintre Real și Barca să poată fi urmărit pe tot Globul.

După multe sezoane, Real și Barcelona se ciocnesc în El Clasico de pe primele două poziții, la egalitate de puncte, cu traseu identic în La Liga, dar cu diferențe importante în parcursul din UEFA Champions League.

cota2.ro

7 victorii - 1 remiză - 0 înfrângeri - 22 de puncte. Așa arată bilanțul ambelor echipe după primele 8 etape scurse din La Liga. Unica diferență se face la nivel de golaveraj sau, mai bine spus, la nivel de defensivă.

Barcelona a marcat 20 de goluri și a încasat unul singur, în timp ce Real Madrid are 19 goluri marcate, dar a scos mingea din propria poartă de 7 ori. Oarecum paradoxal dacă ne gândim la problemele majore pe care trupa lui Xavi le are în apărare, mult mai vizibile, într-adevăr, în jocurile europene cu Bayern sau Inter.

Înaintea duelului de pe Santiago Bernabeu, madrilenii și catalanii au bifat remize cu gust diferit în Liga Campionilor. Real a terminat la egalitate cu Șahtior, 1-1, dar a obținut biletele pentru primăvara din UCL, în timp ce Barcelona a bifat o remiză spectaculoasă cu Inter, 3-3, care o va trimite, mai mult ca sigur, din nou în primăvara din Europa League.

Ultima vizită a Barcelonei pe Santiago Bernabeu e de tristă amintire pentru trupa lui Don Carlo Ancelotti. Cu 4-0 a câștigat Barca în fața marilor rivali, dar Real a luat titlul în La Liga și a câștigat și Liga Campionilor la finalul sezonului.

Mai mult ca sigur, ne așteaptă un El Clasico echilibrat, dar, în același timp, cu mare potențial de spectaculozitate. Barcelona are mari probleme în defensivă, iar Benzema, Vinicius și Rodrygo se pot distra în această după-amiază, dar nici Real nu e o fortăreață, campioana primind gol aproape meci de meci în acest debut de sezon.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
Mai multe goluri în repriza 2 & Minimum o repriză se termină la egalitate
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro