Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Liverpool și Manchester City se întâlnesc azi, de la 18:30, în derby-ul rundei a 11-a din Premier League. Confruntarea de pe Anfield le prinde pe cele două grupări în momente total diferite.

Dacă trupa lui Pep Guardiola își continuă stilul dominant din ultimele sezoane, ei bine, dincolo, Liverpool e într-un picaj alarmant.

cota2.ro

În prezent, City ocupă locul 2, cu 23 de puncte după 9 meciuri, cu un singur punct decalaj față de liderul Arsenal. Liverpool e pe locul 11, cu doar 10 puncte strânse în 8 meciuri disputate, iar ”cormoranii” au uitat de 3 etape să mai câștige în campionat. Două remize cu Everton (0-0) și Brighton (3-3) și eșec în derby-ul cu Arsenal (2-3).

Unica veste bună într-o perioadă de tristețe pentru Liverpool e succesul entuziasmant din Liga Campionilor. Băieții lui Jurgen Klopp s-au răzbunat pe Rangers și au câștigat cu 7-1 în Scoția, asta după ce gazdele reușiseră să deschidă scorul.

Cu mari probleme în defensivă, atât din cauza accidentărilor, dar și din cauza formei slabe a lui Trent Alexander Arnold sau chiar și a lui Virgil Van Dijk, Liverpool pare mai decalibrată ca niciodată în fața unui duel cu Manchester City. Vestea și mai proastă pentru Klopp e legată de accidentarea lui Luis Diaz, unul dintre puținii jucători în formă de la ”cormorani” în acest an. Salah, Firmino și Jota vor forma trio-ul care ar trebui să producă lucruri bune pentru gazde în acest meci.

Totuși, toți ochii vor fi mai degrabă pe Haaland, norvegianul fiind mai degrabă într-o cursă cu toate recordurile din Premier League și marcând pe bandă rulantă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs Manchester City
Pronostic:
Victorie Man. City și ambele echipe marchează
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro