Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

Superbet

CSM Alexandria și Farul Constanța se întâlnesc astăzi, de la ora 15:30, în prima rundă a grupei C din Cupa României.  CSM Alexandria este una dintre cele două formații de Liga 3 calificate în grupele Cupei României. Teleormănenii sunt lideri în Seria 6 din al treilea eșalon, dar lotul pe care la dispoziție antrenorul Cristian Dănălache este unul modest, format în mare măsură din fotbaliști tineri. Nu mai puțin de 11 jucători au vârsta sub 22 de ani și unul singur este cotat la mai mult de 100.000 de euro. 

Farul Constanța, liderul autoritar din SuperLigă, tratează serios și Cupa României. Gică Hagi va folosi mai mulți fotbaliști din garnitura secundă, dar printre ei se numără tineri extrem de talentați și oameni cu experiență la nivelul primei ligi, precum Robert Moldoveanu, Robert Ion, Gabi Torje, Luca Andronache, Corinus, Sîrbu, Mboko sau Dănuleasa. Diferența de valoare dntre cele două tabere este incontestabilă. 

cota2.ro

• CSM Alexandria este lider în Seria 6 din al treilea eșalon, dar a comis deja 2 pași greșiți în 8 runde

• Farul vine după 5 victorii consecutive în campionat

• Farul nu a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri oficiale

• Farul are cel mai bun atac din SuperLigă, la mare distanță de urmăritoare, 27 de goluri marcate în 14 runde.

Pe Superbet, cota pentru victoria Farului este @1.30

---------------

CSC Dumbrăvița și Rapid București se întâlnesc de la ora 18:15, în alt meci al grupei C din Cupa României. 

CSC Dumbrăvița reprezintă prezența-surpriză din actualul sezon al ligii secunde. Cu un lot fără nume importante, se menține pe linia de plutire, locul 13 după primele 10 etape jucate. În play-off-ul Cupei, timișenii au profitat de faptul că Poli Iași a venit fără antrenor și cu mai multe rezerve, obținând calificarea după loviturile de departajare. 

Rapid are pretenții la titlu în acest sezon, iar prima parte a sezonului este dătătoare de speranțe. Giuleștenii ocupă poziția secundă în SuperLigă. Lotul pe care l-au construit în ultima perioadă de mercato oferă câte două soluții bune pentru fiecare post. În aceste condiții, Cupa nu este de neglijat. Deși Rapidul este oaspete în disputa cu Dumbrăvița, meciul se va juca tot pe arena din Giulești. Cele două părți au căzut la un acord, stadionul divionarei secunde nefiind dotat cu nocturnă. 

• 17.52 milioane de euro valorează lotul celor de la Rapid. Cel al Dumbrăviței este cotat la 1.23 milioane

• 18 goluri a încasat CSC Dumbrăvița în primele 10 etape din liga secundă. E a doua cea mai slabă defensivă din campionat

• Rapid are cea mai bună apărare din SuperLigă. A primit doar 9 goluri în primele 14 etape

• Rapid a jucat 10 meciuri de la inaugurarea noului stadion din Giulești. A câștigat 8 dintre ele.

Pe Superbet, cota pentru victoria Rapidului este @1.28.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSM Alexandria vs Farul
Pronostic:
2
Cota
1.30
Dumbrăvița vs Rapid
Pronostic:
2
Cota
1.28
Cota finala: 1.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro