Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Rayo Vallecano

BETFAIR EXCHANGE

Atletico Madrid - Rayo Vallecano

De la ora 22:00, pe ”Metropolitano Stadium”, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Rayo Vallecano, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 10 din LaLiga. 

Atletico Madrid a castigat etapa trecuta pe terenul celor de la Bilbao cu 1-0, dupa un meci in care ”bascii” meritau cel putin un punct la cum au jucat. Atletico e neinvinsa in 4 din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, singurul esec fiind cel impotriva rivalei Real Madrid, scor 1-2. Rayo Vallecano e una dintre ”victimele” preferate ale madrilenilor, acestia castigand ultimele 9 dueluri directe jucate pe propriul teren, 6 dintre ele chiar fara sa primeasca gol. Atletico are probleme in defensiva, avand in vedere ca a primit gol in toate cele 4 meciuri jucate in fata propriilor suporteri, insa cu Rayo ar trebui sa fie mai simplu si e posibil ca echipa lui Simeone sa castige fara sa ia vreun gol.

cota2.ro

Rayo Vallecano a reusit doar un egal in etapa trecuta contra lui Getafe, scor 0-0. Trupa lui Andoni Iraola si-a creat numai putin de 16 ocazii de gol in acel meci, iar Oscar Trejo a ratat un penalty in minutul 53. Rayo joaca catastrofal in deplasare, acestia bifand infrangeri pe linie in ultimele 4 partide, iar in 3 dintre acestea incasand numai putin de doua goluri. Atletico e pur si simplu un cosmar pentru ei, avand in vedere ca nu au reusit nici macar un succes contra lor de mai bine de 21 de ani, singurele rezultate pozitive fiind 3 egaluri in ultimele 18 confruntari. In ultimele 8 meciuri, Rayo a reusit rezultate pozitive doar pe teren propriu (2 victorii si un egal), iar acest lucru nu e unul tocmai imbucurator, mai ales ca diseara intalnesc un adversar de calibru.

Atletico Madrid are prima sansa si cred ca ar trebui sa invinga. Asa cum majoritatea o spun, jocul defensiv propus de Simeone e de-a dreptul unul groaznic, avand in vedere calitatea jucatorilor ofensivi din lot si nu numai. In ciuda catorva absente, Atletico ar trebui sa se impuna in acest duel, poate chiar la cel putin doua goluri diferenta. Pontul meu pentru aceasta confruntare este ”Atletico Madrid -1.0 AH”, la o cota de 1.97, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atletico Madrid vs Rayo Vallecano
Pronostic:
Atletico Madrid -1 AH
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro