Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

BETANO

Liverpool și West Ham United se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 12 din Premier League.Liverpool pare să fi depășit perioada nefastă din debutul sezonului. Vine după două rezultate excelente, o victorie 7-1 contra lui Rangers, în Liga Campionilor, și triumful din Premier League contra marii favorite Manchester City, scor 1-0. Jurgen Klopp mai are un motiv de bucurie. Starul Mo Salah și-a regăsit pofta de joc. A marcat cel mai rapid hatrrick din istoria Ligii în disputa cu Rangers, apoi a semnat reușita decisivă contra trupei lui Guardiola. „Cormoranii” ocupă locul 10 în acest moment, cu 13 puncte obținute în 9 partide.

West Ham, adversara celor de la FCSB în grupa de Conference League, a avut un start și mai slab de campionat. A legat în luna octombrie 3 rezultate pozitive, dar a ajuns abia pe locul 13, cu 10 puncte obținute în 10 runde. Trupa lui David Moyes găsește greu drumul spre porțile adverse, doar 9 goluri marcate, una dintre cele mai slabe ofensive din competiție.

cota2.ro

• Liverpool a câștigat ultimele 5 meciuri disputate pe Anfield Road contra lui West Ham

• 21 de goluri a marcat Liverpool în primele 9 etape din acest sezon

• 62.3% este posesia lui Liverpool în acest sezon, a doua medie din Premier League. West Ham este printre codașe la acest aspect, doar 44% posesie

• 17.11 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest campinat. West Ham este inferioară, o medie de 13.80 oportunități/partidă

• discrepanța este și mai mare în privința șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, Liverpool cu o medie de 5.78 execuții, iar West Ham cu doar 3.50.

Cota pentru Liverpool câștigă oricare repriză este @1.27

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

Elche și Real Madrid se înfruntă în runda cu numărul 10 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. Elche ocupă ultima poziție în La Liga în acest moment, fiind singura formație fără victorie în primele 9 etape. De săptămâna trecută are un nou antrenor, pe Jorge Almiron, dar problemele sunt altele. Lotul este unul mult sub media competiției, cotat la 72 de milioane de euro. În vară, conducerea s-a concentrat pe întărirea atacului, venirile lui Ponce, Marti sau Alex Collado, iar compartimentul defensiv a fost neglijat. Așa s-a ajuns să aibă cea mai slabă apărare, 21 de goluri încasate.

Real Madrid vine la Elche să sărbătorească proaspătul Balon de Aur cucerit de Karim Benzema. Francezul este așteptat să cinstească în stil mare performanța. Moralul campioanei en-titre este ridicat și de victoria obținută runda trecută în „El Clasico”, 3-1 contra rivalei Barcelona. Madrilenii sunt lideri în La Liga, cu 8 victorii și o remiză în primele 9 runde. 

• Real Madrid a câștigat meciul disputat sezonul trecut pe terenul lui Elche, scor 2-1

• Elche nu a câștigat niciun meci disputat vreodată împotriva lui Real Madrid

• Real Madrid are cel mai bun atac din La Liga, 22 de goluri înscrise

• 17.90 ocazii de gol/meci și-a creat Real Madrid în acest sezon. Elche e ultima în această ierarhie, cu 7.22 oportunități/partidă

• Real Madrid are 4 jucători în top 10 marcatori din La Liga, Vinicius Jr (5 goluri, 1 pasă), Rodrygo (4 goluri, 1 pasă), Benzema (4 goluri, 1 pasă) și Valverde (4 goluri, 1 pasă).

Cota pentru victoria lui Real Madrid este @1.31.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs West Ham
Pronostic:
Liverpool câștigă oricare repriză
Cota
1.27
Elche vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.31
Cota finala: 1.66
Profit: 3.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro