Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs FCSB

BETANO

UTA Arad - FCSB

In aceasta seara de la ora 21:00, UTA si FCSB se reintalnesc la doar cateva zile de la duelul din Superliga, castigat de ”ros-albastri” cu scorul de 2-1. De data acesta, cele doua formatii se vor confrunta in Cupa Romaniei!

UTA Arad are doar o infrangere in ultimele 11 meciuri disputate pe propriul teren, iar Ilie Poenaru abordeaza cu formula standard acest meci contra celor de la FCSB din Cupa. Acum 3 zile in duelul de pe ”Arena Nationala”, UTA nu a jucat rau, ba dimpotriva, chiar si-a creat numai putin de 13 ocazii de a marca. Keseru a reusit in cele din urma sa o bage in ate, insa a fost prea tarziu. Stadionul din Arad va fi plin in aceasta seara, asa cum de altfel e cam la toate celelalte partide. In fata propriilor suporteri, UTA joaca alt fotbal, iar in fata unui adversar de calibru, se motiveaza mereu foarte bine. 

cota2.ro

FCSB va baga rezervele in aceasta confruntare contra celor de la UTA, Dica precizand chiar dupa duelul direct din campionat ca primeaza partida cu Sepsi de luni, in vederea obtinerii celor 3 puncte. Mai mult decat atat, din ce am inteles, niciunul dintre titularii din week-end nu vor face deplasarea la Arad. FCSB joaca dezastruos si cu titularii in meciurile din deplasare, unde are 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri. In poarta cel mai probabil se va afla Andrei Vlad, portar care nu a mai aparat de foarte mult timp si care gafeaza cu prima ocazie. Deasemenea, jucatori precum Rusu, Miculescu, Bouhenna, Boboc, Serban, Harut, Radaslavescu sau Popescu, se vor afla in formula de start a lui Nicolae Dica.

UTA vrea sa sterga cu buretele esecul de la Bucuresti si cred ca vor si reusi, avand in vedere abordarea oaspetilor pentru acest meci. UTA are toate atu-urile sa se impuna: echipa de baza, suporteri, motivatie. Rezervele de la FCSB au aratat slab in acest sezon si imi e greu sa cred ca vor reusi ceva astazi. Din acest motiv cred ca UTA poate castiga clar acest meci. Pontul meu pentru aceasta confruntare din Cupa Romaniei este ”UTA Arad -0.25 AH”, la o cota de 2.12, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA Arad vs FCSB
Pronostic:
UTA Arad -0.25 AH
Cota
2.12
1/2
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro