Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.15

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru că avem etape intermediare în campionatele puternice sau meciuri de cupă, ziua de joi rămâne una interesantă pentru pariori. Biletul zilei de azi este creionat din trei partide, care vin cu 3 ponturi din sfere diferite.

Avem un pont pe goluri, îl combinăm cu un solist clar, iar apoi închidem tichetul cu o șansă dublă care ar trebui să ne ofere siguranța dorită.

cota2.ro

ARSENAL - PSV (20:00) - Pe Emirates se joacă restanța de Europa League dintre arsenal și PSV, iar rezultatul direct ar putea decide prima calificată în primăvara europeană din grupa A. ”Tunarii” au 9 puncte din 3 meciuri, în timp ce PSV a strâns 7 puncte din primele 3 etape. Gazdele au o medie de 2 goluri marcate pe meci, în timp ce olandezii sunt dezlănțuiți: 11 goluri înscrise în 3 meciuri. Pentru că vorbim despre două cluburi cu filozofii de atac, ne așteptăm ca duelul direct să modifice măcar de 3 ori tabela.

BARCELONA - VILLARREAL (22:00) - Barcelona se clatină serios în ultima perioadă, iar meciul cu Villarreal trebuie să oprească pasa neagră în care pare că se afundă trupa lui Xavi. Catalanii au bifat un 3-3 cu Inter, rezultat care îi trimite, în proporție de 99%, în Europa League, iar apoi au cedat fără drept de apel în El Clasico: 3-1 pentru Real Madrid. Acum, după ce madrilenii au și jucat înainte și au câștigat cu Elche, Barca e la 6 puncte în spate și e obligată să câștige pentru a nu-și lăsa rivala să se îndepărteze. Villarreal a câștigat ultima deplasare pe Camp Nou, dar ”submarinul” a luat multă apă în acest start de sezon și nu mai pare atât de puternic, cel puțin în această perioadă.

U CLUJ - CFR CLUJ (21:00) - Închidem biletul cu o vizită la Cluj pentru a urmări derby-ul din localitate. U și CFR se întâlnesc în prima etapă din grupele Cupei României, iar cotele de la pariuri sunt neașteptat de mari. Desigur, neașteptat de mari în condițiile în care CFR are un lot mult mai puternic decât rivala din oraș. Dar Dan Petrescu a anunțat că va folosi jucătorii care au evoluat mai puțin în primele dueluri din Cupă, asta pentru a-și păstra titularii apți pentru campionat și jocurile decisive din Conference League. Chiar și-așa, cu multe rezerve, CFR are forța necesară de a rămâne neînvinsă azi în fața ”șepcilor roșii”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arsenal vs PSV
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.50
Barcelona vs Villarreal
Pronostic:
Victorie Barcelona
Cota
1.50
U Cluj vs CFR Cluj
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 3.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro