Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

BETANO

Fenerbahce și Valencia se întâlnesc astăzi, de la ora 20:45, în runda cu numărul 4 a Euroligii de baschet masculin. Fenerbahce, câștigătoarea Euroligii din 2017, și-a construit un lot stelar pentru actuala ediție. Ce mai importantă lovitură a fost instalarea ca antrenror a lui Dimitris Itoudis, omul care a făcut-o pe CSKA Moscova de două ori campioană în cea mai galonată competiție a Europei. Și la nivel de lot au venit întăriri de excepție. Scottie Wilbekin, starul de la Maccabi, Nick Calathes, adus de la Barcelona, Carsen Edwards, venit din NBA, de la Detroit sau sârbul Nemanja Bjelica, revenit în Europa de la Golden State, campioana NBA. După un eșec în prima partidă a sezonului, Supercupa Turciei cu Anadolu, Fenerbahce a câștigat tot!

Valencia a prins doar un sfert de finală în ediție trecută a primei ligi spaniole. Cum nu are bugetul de transferuri al lui Fenerbahce, conducerea a încercat o mutare riscantă la nivelul băncii tehnice. Echipa a fost lăsat pe mâna lui Alex Mumbru (43 de ani), aflat la doar a doua experință ca antrenor. Rezultatele au fost fluctuante în prima parte a sezonului, două înfrângeri din 3 meciuri în Euroligă și doar locul 8 în competiția internă.

cota2.ro

• Fenerbahce este liderul Euroligii în acest moment, 3 victorii în 3 meciuri

• Fenerbahce are cea mai bună defensivă din Euroligă, doar 196 de puncte permise adversarelor

• în comparație, Valencia a cedat 249 de puncte în primele 3 partide

• Fenerbahce a făcut spectacol în primele două meciuri jucate pe teren propriu în actuala ediție a Euroligii, 84-63 cu Lyon și 86-71 cu Maccabi

• peste 9.000 de fani turci sunt așteptați la meciul de diseară.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Fenerbahce la handicap -2.5 puncte este @1.36.

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

FC Basel și FC Zurich se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 12 a primei ligi din Elveția. FC Basel începuse foarte bine sezonul și părea în sfârșit capabilă să reintre în lupta pentru titlu și să câștige primul trofeu după cel din 2017. Trupa pregătită de Alexander Frei are însă o lună octombrie de dat uitării, 4 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. A căzut până pe poziția a 7-a în competiția internă, cu 13 puncte obținute în 10 etape. 

FC Zurich, campioana en-titre a Elveției, trece printr-o perioadă și mai grea. Deși au trecut 11 etape, nu a reușit încă să bifeze vreo victorie în campionat. S-a făcut de râs și în Europa League, înfrângeri pe linie în primele 4 etape și golaveraj 3-14. Venirea antrenorului danez Bo Henriksen, cu rezultate foarte bune în mandatul pe banca lui FC Midtjylland, este mutarea în care fanii își pun toate speranțele. 

• în 5 din ultimele 6 meciuri directe dintre Basel și Zurich s-au marcat peste 2.5 goluri

• 20 de goluri a încasat FC Zurich în primele 11 runde din acest sezon

• 2.7 goluri este media în meciurile lui FC Basel din acest campionat

• FC Basel a primit gol în ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu

• 4 din precedentele 5 deplasări ale lui Zurich au fost GG

• 14.50 ocazii de gol/meci și-a creat Basel în acest sezon. La acest capitol stă bine și Zurich, o medie de 13.36 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.38. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fenerbahce vs Valencia
Pronostic:
Fenerbahce -2.5 Handicap
Cota
1.36
Basel vs FC Zurich
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro