Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.88

Superbet

Ne apropiem cu pași repezi de un nou weekend cu multe meciuri bune de pariat, dar până la ofertele de sâmbătă și duminică trebuie să tratăm cum se cuvine ziua de vineri.

Avem derby cu parfum de bătălie la titlu în Liga 1, dar ne concentrăm și pe ce mai fac bogații de la PSG în campionatul din Franța.

cota2.ro

RAPID - FARUL (20:30) - În Giulești se joacă meciul etapei a 15-a din SuperLigă. Rapid, ocupanta locului 2, primește vizita Farului, liderul la zi al campionatului. Între cele două formații se află o diferență de 5 puncte, asta după ce, până acum 3 runde, ambele echipe reușeau să meargă cap la cap. Duelul direct ar putea fie s-o desprindă pe Farul la 8 puncte de giuleșteni, fie să facă distanța mai scurtă dacă trupa lui Mutu va câștiga.

  • Rapid are cea mai bună apărare din campionat (9 goluri încasate), dar nici Farul nu e departe (doar 10 goluri a primit trupa de la malul Mării Negre);
  • Echipa lui Hagi e însă lider detașat la capitolul ofensivă: Farul are cel mai bun atac, cu 27 de goluri marcate în 14 runde.

AJACCIO - PSG (22:00) - Pentru cel de-al doilea meci de pe bilet mergem în Ligue 1, la confruntarea dintre Ajaccio și PSG. Gazdele de azi sunt pe loc retrogradabil, cu doar 8 puncte în 11 etape, în timp ce PSG s-a instalat de multă vreme în fruntea ierarhiei, cu 29 de puncte în 11 runde. De altfel, parizienii sunt singurii din campionat care n-au cunoscut gustul eșecului în acest start de sezon. În mod normal, pentru o așa deplasare se va pune doar problema scorului. Mbappe și Messi sunt anunțați titulari, în timp ce Neymar și Sergio Ramos absentează din cauza cartonașelor primite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Farul
Pronostic:
Egal la pauză sau la final
Cota
1.60
Ajaccio vs PSG
Pronostic:
Victorie PSG & Peste 2,5 goluri în meci
Cota
1.80
Cota finala: 2.88
Profit: 18.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro