Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

Nottingham și Liverpool deschid etapa cu numărul 13 din Premier League, astăzi, de la ora 14:30.Nottingham a revenit în Premier League după o pauză de 23 de ani. „Pădurarii” au investit 155 de milioane de euro în pauza competițională, dar achizițiile se dovedesc neinspirate până în acest moment. Cu doar 6 puncte strânse în 11 partide, ocupă ultima poziție. Surprinzător pentru o formație într-o astfel de situație, la începutul lunii au anunțat prelungirea contractului antrenorului Steve Cooper. 

Liverpool și-a revenit după un start ezitant de sezon. „Cormoranii” au legat 3 victorii consecutive, printre ele și cea din derby-ul cu Manchester City, scor 1-0, și s-au apropiat la 4 lungimi de top 4. Jurgen Klopp are vești bune și la nivel de lot. Darwin Nunez, cel mai scump transfer al verii, a ajuns 3 goluri marcate în ultimele 4 partide, stabilind și un record impresionant. A devenit cel mai rapid fotbalist din istoria Premier League, cu o viteză de 38 km/oră. Și Mohamed Salah a revenit la forma consacrată, hattrick contra lui Rangers și reușită decisivă cu Manchester City.

cota2.ro

• 22 de goluri a înscris Liverpool în primele 10 runde, al treilea atac din Premier. Nottingham a marcat doar 7 goluri

• Nottingham și Liverpool s-au mai întâlnit o dată în anul 2022, în sferturile Cupei Angliei. „Cormoranii” se impuneau cu 1-0

• 17.60 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest sezon de Premier League, cea mai ofensivă formație la egalitate cu Manchester City

• Nottingham este penultima în ierarhia ocaziilor, o medie de doar 9.73 oportunități/partidă 

• 7.1 cornere/meci a obținut Liverpool în acest campionat, cea mai ridicată medie. Nottingham are doar 3.1 lovituri de la colțul terenului/partidă. 

Pe Superbet, pariul Liverpool câstigă și Liverpool va avea cele mai multe cornere are cota @1.55.

Manchester City primește vizita lui Brighton, astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 13 din Premier League. Manchester City, campioana en-titre și marea favorită la titlu și în acest sezon, vine după două meciuri consecutive fără gol marcat, remiza 0-0 de la Copenhaga și eșecul 0-1 de pe Anfield Road. „Cetățenii” au ajuns la 4 puncte în spatele liderului Arsenal, așa că astăzi este de neconceput încă un pas greșit. Mai ales că Guardiola are toate vedetele din ofensivă apte de joc, în frunte cu golgeterul Erling Haaland, vârful norvegian care bate record după record în Anglia. 

„Pescărușii” simt din plin șocul plecării antrenorului Graham Potter la Chelsea. Italianul Roberto De Zerbi înca nu a reușit să își impună ideile, iar Brighton a ajuns la 3 meciuri consecutive fără gol marcat, căzând pe locul 8 în clasamentul din Premier League. 

• Manchester City s-a distrat cu Brighton sezonul trecut, victorii 3-0 și 4-1

• Manchester City a câștigat toate cele 5 meciuri disputate pe teren propriu contra lui Brighton, de fiecare dată fără să primească gol

• 33 de goluri a înscris Manchester City în primele 10 meciuri jucate, de departe cel mai bun atac din Premier League

• Erling Haaland a marcat 15 dintre ele, fiind golgeterul competiției. Întreaga echipă Brighton a punctat doar de 14 ori

• 67.9% este posesia lui Manchester City în acest sezon, cea mai ridicată medie

• City e prima și la capitolul eficiența. 47% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost transformate în goluri.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Manchester City este @1.22.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 2 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nottingham Forest vs Liverpool
Pronostic:
Liverpool câștigă & Liverpool are cele mai multe cornere
Cota
1.55
Manchester City vs Brighton
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 1.89
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro