Ponturi Pariuri Tenis Miomir Kecmanovic vs Lorenzo Musetti

BETANO

În prima semifinală la Napoli avem meciul dintre Miomir Kecmanovic și Lorenzo Musetti.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Miomir Kecmanovic este un jucător sârb de 23 ani, clasat pe locul 30 ATP. El este unul dintre jucătorii mei favoriți, un adevărat talent aflat în apogeul carierei. Miomir a început bine anul cu sferturi de finală la Indian Wells și Miami, semifinale la Munchen și victorii la jucători de top precum Berrettini , Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz. La Belgrad el a fost foarte aproape să îl învingă chiar pe idolul său Novak Djokovic, dominându-l în multe momente pe fostul lider mondial, însă pe final experiența și-a spus cuvântul. În a doua parte a anului a jucat mai putin, acuzând oboseala, dar aici ritmul său a fost bun în special în meciul cu Carreno Busta din sferturi.

Lorenzo Musetti este un jucător italian de doar 20 ani, aflat pe locul 24 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa, iar punctul culminant al anului a fost fără îndoială turneul de la Hamburg, când și-a adjudecat primul titlu important al carierei, trecând de Alcaraz în finală pe zgură. Musetti este la rândul său un jucător solid, însă el preferă zgura, suprafață pe care se simte mult mai bine in schimburile lungi. Pe hard performanțele lui sunt ceva mai modeste, cu eliminări premature în multe situații. Vine aici după semifinala de la Florența când a pierdut în fața lui Auger Aliassime, iar în primele tururi a trecut de Djere și Galan Riveros.

Linia pentru numărul de breakuri mi se pare prea sus în condițiile în care ambii jucători au un serviciu îngrijit, iar suprafața de la Napoli este destul de rapidă punând în dificultate jucătorul aflat la retur. Se întâlnesc totuși doi jucători din top 30 șinu văd așa multe breakuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Miomir Kecmanovic vs Lorenzo Musetti
Pronostic:
Sub 5.5 break-uri în meci
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro