Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.59

Superbet

Seara de sâmbătă programează două dueluri extrem de interesante în Anglia și Spania, iar noi am pregătit două ponturi care ne pot mări investiția de trei ori și jumătate.

Avem în Premier League duelul dintre Chelsea și Manchester United, iar în La Liga ne vom concentra pe final de zi, la derby-ul dintre Real Madrid și Barcelona, de pe Santiago Bernabeu.

cota2.ro

CHELSEA - MANCHESTER UNITED (19:00) - Chelsea și Manchester United sunt vecine de clasament înaintea duelului direct. Londonezii sunt pe poziția a 4-a, cu 20 de puncte, în timp ce United e pe locul 5, cu 19 puncte strânse în primele 10 runde. Chelsea abordează meciul după remiza neașteptată de la Brentford, 0-0, în timp ce ”diavolii” lui Ten Hag vin după succesul clar cu Tottenham, scor 2-0.

  • În ultimele două sezoane, toate cele patru dueluri directe din Premier League s-au terminat la egalitate: În sezonul trecut s-au bifat două remize de 1-1, în timp ce acum două sezoane au fost două remize albe, 0-0.
  • James, Kante și Fofana sunt absenți de la gazde, în timp ce United nu va conta pe Martial, Maguire, Wan Bissaka și Van de Beek (accidentați), dar nici pe Cristiano Ronaldo, exclus din lot după incidentul din meciul cu Tottenham, când a plecat de pe bancă înainte de fluierul de final.

REAL MADRID - SEVILLA (22:00) - În această seară, pe Santiago Bernabeu va fi o temperatură ridicată, indiferent câte grade vor arăta termometrele din Madrid. Vizitele celor de la Sevilla au fost mereu complicate, iar acum situația din clasament îi va face pe andaluzi să fie și mai focusați pe duelul cu Real. Madrilenii sunt lideri în La Liga, cu 3 puncte puse peste Barcelona chiar în urma victoriei din El Clasico, în timp ce Sevilla e abia pe poziția a 12-a, cu doar 10 puncte strânse în 10 etape.

  • Sevilla n-a mai câștigat din 2008 la Madrid, contra Realului. S-a impus atunci la capătul unui meci nebun, victorie cu 4-3. De atunci, Real n-a mai cedat niciodată pe Santiago Bernabeu în fața Sevillei.
  • În sezonul trecut, Real a câștigat ambele dueluri: 2-1 la Madrid și 3-2 la Sevilla.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Manchester United
Pronostic:
Egal la pauză sau la final
Cota
1.75
Real Madrid vs Sevilla
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Real Madrid
Cota
2.05
Cota finala: 3.59
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro