Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.88

Superbet

Ziua de duminică vine cu o ofertă bogată și tentantă pentru pariori, dar noi am ales doar două partide pentru un tichet care aproape ne va tripla investiția.

Ne concentrăm atenția pe oaspeți în duelurile Southampton - Arsenal și U Cluj - CFR Cluj, cu mențiunea că la meciul din SuperLigă mai ”îndoim” puțin din risc și adăugăm un posibil avantaj chiar și de la pauză pentru a bifa pariul corect.

cota2.ro

SOUTHAMPTON - ARSENAL (16:00) - La casele de pariuri, duelul dintre Soton și Arsenal este mult mai echilibrată decât a arătat-o realitatea din acest sezon. ”Sfinții” n-au vrut să ”păcătuiască” în Premier League cu prea multe victorii și sunt pe locul 11, cu doar 11 puncte strânse. Trei dintre ele au venit chiar recent, în ultima etapă, contra lui Bournemouth (1-0). Managerul Ralf Hasenhuttl spunea că Southampton are nevoie să bage sub ea 3 echipe pentru a scăpa de retrogradare și își avertizase atât jucătorii cât și suporterii că va fi un an de suferință pe St. Mary's Stadium.

De cealaltă parte, Arsenal merge ceas. ”Tunarii” sunt pe primul loc în Premier League și pot reveni la 4 puncte în fața lui City dacă vor câștiga azi. Trupa lui Arteta a avut meci joi, restanța europeană cu PSV (1-0), dar la acest nivel n-ar trebui să fie o problemă pentru fotbaliștii din lotul londonezilor.

  • În sezonul trecut, Southampton și Arsenal și-au împărțit victoriile, fiecare grupare câștigând în fața propriilor fani.

U CLUJ - CFR CLUJ (21:00) - După ce au dat-o la pace în urmă cu trei zile, în Cupa României, scor 1-1, U Cluj și CFR Cluj se întâlnesc din nou, de această dată în campionat. Asemănarea va fi că meciul se desfășoară tot pe Cluj Arena, dar marea diferență este că Dan Petrescu va alinia acum cel mai bun 11, după ce în Cupă a preferat să menajeze titularii și să folosească jucători care au evoluat mai puțin.

În cazul unei victorii în fața ”șepcilor roșii”, CFR Cluj va face 28 de puncte și va mai recupera două puncte față de Rapid și Farul, echipe care au terminat la egalitate duelul direct, 1-1. Astfel, campioana României ar veni la 1 punct de trupa lui Mutu și la șase puncte de liderul Gică Hagi.

  • CFR Cluj a pierdut un singur meci în acest sezon în deplasare, cu FCU Craiova (1-3). De atunci, clujenii au bifat două victorii și o remiză pe terenuri străine;
  • Într-un clasament al jocurilor de pe teren propriu, U Cluj ocupă doar poziția a 12-a, cu 8 puncte luate în 6 etape disputate din postura de gazdă. Două victorii, două remize și două înfrângeri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Southampton vs Arsenal
Pronostic:
2
Cota
1.60
U Cluj vs CFR Cluj
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.80
Cota finala: 2.88
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro