Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Musetti vs Matteo Berrettini

BETFAIR EXCHANGE

Doi italieni în finala turneului de la Napoli, Lorenzo Musetti și Matteo Berrettini. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Lorenzo Musetti este un jucător italian de doar 20 ani, aflat pe locul 24 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa, iar aici joacă a doua finală a anului după cea de la Hamburg, când și-a adjudecat primul titlu important al carierei, trecând de Alcaraz pe zgură. Deși preferă zgura fiind bun pe schimburi lungi, jocul său pe hard s-a îmbunătățit mult în ultimul an, reușind să treacă 2 tururi la US Open și să atingă semifinale la Sofia și Florența. Aici a trecut de Djere, Galan Riveros și Kecmanovic fără să piardă set.

cota2.ro

Matteo Berrettini este cu 6 ani mai în vârstă decât compatriotul său si se află momentan pe locul 16 ATP. El a început anul chiar pe locul 6 însă a făcut o pauză de 3 luni intre martie si iunie fiind accidentat. El este unul dintre cei mai buni jucători pe hard din circuit având un serviciu foarte puternic și greu de returnat, servind mulți ași. Anul acesta are două titluri la Stuttgart și Queens, a ajuns în semifinale la Australian Open și în sferturi la US Open. Nu a participat la Wimbledon,acolo unde anul trecut a ajuns până în finală fiind bolnav de Covid.

Matteo Berrettini este jucătorul mai experimentat, mai bun pe hard si il văd favorit aici. Chiar dacă si-a îmbunătățit rezultatele în ultimul timp, Musetti a avut adversari destul de slabi, în meciurile cu jucători mai bine cotați fiind învins mai mereu. Merg cu incredere pe victoria lui Berrettini. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lorenzo Musetti vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Victorie Matteo Berrettini
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro